Monstra na kołach
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
-
Monstra na kołach
Bardzo pilnie poszukuję nr.6 i 7 /1992 roku MODELIST KONSTRUKTOR, a szczególnie o artykuł i rysunki pana C.Pomagun.Jeśli ktoś posiada te dwa numery to bardzo prosiłby o ksero-czekam na miłe i pocieszające imformacje.DZIEKUJE I POZDRAWIAM
-
-
-
pokaż choć jedno zdjęcie.... może schemat... coś kojażę ale niechcę przewalać tony papieru.......albo dokładnie opisz kształt ... zapewne jest z I wojny albo koło tego okresu.....?
szkoda miejsca poniżej ..zaczynam szukać..........
szkoda miejsca poniżej ..zaczynam szukać..........
Ostatnio zmieniony wt kwie 12 2005, 20:32 przez grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zdjęć i rysunków nie posiadam. mogę powiedzieć to co widziałem na rysunkach, gdy przez moment byłem na tej stronie.Jest to wysoka wieża na potężnych kołach szprychowych-wokuł niej zawieszone działa,a na dole ma wypust do tyłu [ tak jak kangur podparty ogonem ] na końcu którego są małe koła do skrecania.Prawdopodobnie jest tego monstrum model plastikowy-tylko słyszałem.Pozdrawiam
Nie musisz dziękować kolego.... hihihi :-)
To tak na szybko ...tylko tyle udało mi się na razie odszukać .. zamieszczam dla wszystkich....
To tak na szybko ...tylko tyle udało mi się na razie odszukać .. zamieszczam dla wszystkich....
Ostatnio zmieniony czw maja 19 2005, 0:35 przez grzegorz, łącznie zmieniany 1 raz.
-