Bezanmaszt skończony - efekt poniżej. Niestety nie wyszło mi wiązanie wyblinek do want więc zostały przyklejone superglutem, ale efekt jest zadowalający. Teraz jeszcze tylko dwa maszty i zaczynam wiązać linki.
Ostatnio zmieniony śr maja 16 2007, 18:17 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 1 raz.
Bundy, wiemy że jestes mistrzem, ale tak dla zaspokojenia mojej (może nie tylko) czy mogłbys pokazac fotkę masztu z jakims prównaniem - może tradycyjną groszówką lub przynajmniej długość masztu.
Dzięki
I to jest to! Przeglądam często to forum i wydaje mi się że są to jedyne zdjęcia na których można zobaczyć nie tylko sam model ale również jak on powstaje. Na pewno bardzo uatrakcyjnia to relację. Myślę że mogłoby na forum znaleźć się więcej takich fotek, byłoby naprawdę ciekawej. Poza tym model - bajka, no i wykonanie mistrzowskie. Patrzę, patrzę i napatrzyć się nie mogę.
Budny
- Piekny model!
- Świetnie wykonany!
- Kolejny medal masz jak w banku!
- A na koniec zazdroszczę ci tempa wykonania! (bo o jakości to juz nawet nie wspominam )
Moje gratulacje.
Czekam na finisz, czyli żagielki i resztę "sznurków" (no i kolejne piękne zdjecia - może tylko nie na tle tego brązowego materiału)
pozdrawiam
Piotr
------------
W budowie HMS GRANADO 1:96 Shipyard
Piotruś, ja ci powiem tyle, że ten materiał jest konsekwencją tego, że przez tempo klejenia nie mam czasu na aranżację otoczenia by dać lepsze fotki - ale postaram sie pokazać wkrótce coś lepszego.