W końcu udało mi się zrobić lepsze zdjęcia (tak mi się wydaje). Koła przednie i ich zawieszenie kleiło się bez większych problemów. Teraz zabieram się za koła napędowe i nośne. Wrzucam fotki z aktualnego stanu
Na razie (ok. tygodnia) wstrzymuje prace z powodu egzaminu gimnazjalnego.
Zacząłem się bawić z tylnym układem jezdnym (dużo tego jest) Wrzuce fotki jak tylko będzie co pokazać. 3majcie kciuki
Piszcie coś bo odpowiadam sam sobie, mówcie co należy poprawić
Pozdrawiam
Już jestem po egzaminach, poszło nienajgorzej. Można się więc zabrać za model. Jestem na etapie kół nosnych gąsienicy. Jak będe miał wszystkie to pokaże zdjęcia. Na razie wszystko pasuje.
Konanie: krawędzie są pomalowane tylko śwaitło się tak odbija że wygląda jakby były białe.
Zgodnie z obietnicą po ukończeniu kół nośnych wstawiam zdjęcia. Troche nerwów te koła kosztowały ale efekt uwazam jest nienajgorszy, zresztą sami oceńcie. Jutro zabieram sie na koła napędowe
Bardzo ładne koła, doceniam twoj wysiłęk bo ostatnio też się męczyłem z takimi tylko w innym modelu. Mam pytanie czy nie było kłopotów w srednicami częśći ? Bo ja się meczyłem z kołami które były delikatnie mowiąć rózno wymiarowe i wole się dopytac nim wezme się za model ktory ty obecnie wykonujesz.
A co do uwagi z latajacym kołęm to mi tez sie tak wydaje , ale gąsienica powinna zniwelować efekt lewitacji koła heheeh
Pozdrawiam
Ethelfrid