TBF-1C AVENGER..... 1:32 TRUMPETER
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Artur Domański
TBF-1C AVENGER..... 1:32 TRUMPETER
Po krótkim odpoczynku po poprzednim Avengerze nadszedł czas na własciwego Avangera ale troszke wiekszego i w całkiem innym malowaniu. Na ponizszych zdjeciach fotki paru pieknych ramek, chcac zamiescic wszystkie zdjecia ramek zrobiło by sie bardzo duzo zdjec.
Model doskonale opracowany, instrukcja dobra i czytelna.
Malowania pudełkowe nie za bardzo do mnie przemawiaja wiec zakupiłem maski Montexu i zamierzam wykonac malowanie drugie, oznaczenia z czerwonymi obwódkami i żółte E16 co znacznie ożywi model
Miałem zamiar wykorzystac blaszki:
Wnętrze
Uzbrojenie
Klapy
Lecz niestety cena za komplet blaszek (około 150zł) powaliła mnie na kolana - nie stać mnie i już
Model doskonale opracowany, instrukcja dobra i czytelna.
Malowania pudełkowe nie za bardzo do mnie przemawiaja wiec zakupiłem maski Montexu i zamierzam wykonac malowanie drugie, oznaczenia z czerwonymi obwódkami i żółte E16 co znacznie ożywi model
Miałem zamiar wykorzystac blaszki:
Wnętrze
Uzbrojenie
Klapy
Lecz niestety cena za komplet blaszek (około 150zł) powaliła mnie na kolana - nie stać mnie i już
Ostatnio zmieniony pn cze 27 2005, 8:32 przez Artur Domański, łącznie zmieniany 1 raz.
Powoli coś tam dłubię
- Artur Domański
Re: AVENGER.....
Lent pisze: Miałem zamiar wykorzystac blaszki:................Lecz niestety cena za komplet blaszek (około 150zł) powaliła mnie na kolana - nie stać mnie i już
Masz racje Lent . Ja tez juz dawno temu powiedzialem sobie : zero blach i juz . Kurna robilo sie wczesniej bez i bylo OK . Teraz modele prezentuja sie o niebo lepiej wiec tez ujdzie . Zawsze powtarzam : Nie ma to jak model zbudowany czysto i poprawnie prosto z pudelka . A te ceny - szkoda gadac . Jeszcze troche i podstawa beda blachy a pozniej bedziemy musieli dokupywac pasujacy model
Ostatnio zmieniony sob kwie 30 2005, 18:36 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Artur Domański
- Artur Domański