Ethelfrid: z częściami było wszystko w porządku. Wszystko mniej więcej pasowało
Nicolai: Thanks for hint!!! . I made big mistake and I can't repair it. It has to become so .
Co za błąd jak mogłem do tego dopuścić, będzie musiało tak zostać bo więcej bym zepsuł niż naprawił, chyba że odkleje te łuski i pomaluje środek musze to przymyśleć na spokojnie. Póki co tworze koło napędowe fotki postaram się wrzucić około niedzieli. Aha i to koło wiszące naprawione już jest
Przez weekend udało mi się zrobić koło napędowe i błotnik, jestem na etapie robienia tego samego z drugiej strony a oto fotki;
Zmiana:
Aha i ten mój błąd z kołami to częściowo to moja wina a częściowo projektanta, instrukcja i zdjęcia na okładce pokazują dokładnie tak jak ja zrobiłem
Tak sie przygladam tej relacji to idzie Ci calkiem niezle. To ze natrafiasz na bledne opracowania i opisy projektanta to juz nie twoj blad...ale zawsze lepiej jest nasciagac na full opracowan pomocniczych dla SWOJEJ obrony.
Skończyłem właśnie 1 gąsienicę oto fotka jak prezentuje się na kołach
Gutor: Błotnik był tylko "przyłapany" w 2 miejscach BCG, teraz jest już sklejony na prawde.
Następne fotki dopiero z wnętrza chyba, więc za jakiś czas
Wszystko to ładnie, pięknie.Model wychodzi ci super, ale muszę się do czegoś przyczepić.Chodzi mi o fotkę drugą (licząc od dołu strony).Z lewej strony jest jakaś płyta pancerna czy cuś.I coś ona nie dochodzi.Chyba tak nie ma być?Ale ogólne wrażenie jest bardzo dobre.