[ FotoRelacja ] Sd Kfz 250/1 (moja 1 relacja )
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- =Szalony Doktorek=
- =Szalony Doktorek=
Witam po dość długiej przerwie
Mam przyjemność zaprezentować moje postępy z prac nad modelem
Co prawda postępy są bardzo skromnie ale zawsze coś
Przyznam szczerze że to wina pogody
W taki upał opuszczają mnie chęci do działania
Mam nadzieje że poprawie się w kwestii wydajność i jakoś dobrnę do końca prac jeszcze w tym roku
Pozdrawiam
Mam przyjemność zaprezentować moje postępy z prac nad modelem
Co prawda postępy są bardzo skromnie ale zawsze coś
Przyznam szczerze że to wina pogody
W taki upał opuszczają mnie chęci do działania
Mam nadzieje że poprawie się w kwestii wydajność i jakoś dobrnę do końca prac jeszcze w tym roku
Pozdrawiam
- =Szalony Doktorek=
Tego co mi się podoba nie będę wymieniał, bo to nie ma sensu, powiem raczej co mnie razi... Pierwsza sprawa to koła, a konkretnie dziury w nich. Czym Ty je wycinałeś? Wyglądają jak wygryzione . Druga sprawa: błotnik. Bardzo średnio wygląda jego kant.
Powinieneś nasączyć go jakimś cyjanoglutem, zeszlifować tak, żeby nie było widać dwóch warstw papiru i na koniec wyretuszować.
Powinieneś nasączyć go jakimś cyjanoglutem, zeszlifować tak, żeby nie było widać dwóch warstw papiru i na koniec wyretuszować.
pozdrawiam
Piotr
Piotr
- =Szalony Doktorek=
Hmm
Może i w większości tych uwag macie racje w kilku nie ale co zrobiłem to już tak zostanie
Ja w przeciwieństwie do Was nie mam super talentu ani zdolności magicznych ale i tak sklejam bo to lubię
A swoją drogą to modelarskie kroki stawiam od niedawna i zdarza mi się jeszcze często potykać
Dziękuję za wszelkie uwagi i komentarze
Pozdrawiam i zapraszam na dalszy ciąg relacji
Może i w większości tych uwag macie racje w kilku nie ale co zrobiłem to już tak zostanie
Ja w przeciwieństwie do Was nie mam super talentu ani zdolności magicznych ale i tak sklejam bo to lubię
A swoją drogą to modelarskie kroki stawiam od niedawna i zdarza mi się jeszcze często potykać
Dziękuję za wszelkie uwagi i komentarze
Pozdrawiam i zapraszam na dalszy ciąg relacji