*[Galeria/Okręt] King Georg V MM
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
OK, ja poproszę o fotki tego modelu co to niby kiepsko wychodzi, bo ten który fotografujesz jest super. Mam tą wycinankę i wiem ile trzeba by się napracować żeby z niej poskładać takie cudo.
... po prostu miodzio, tak trzymać!
... po prostu miodzio, tak trzymać!
Jak zachować pokój, pozostaje niestety tajemnicą wojskową.
http://s2.darkpirates.onet.pl/c.php?uid=61266
http://s2.darkpirates.onet.pl/c.php?uid=61266
Witam serdecznie . Mając dostęp do aparatu , zamieszczam nowe fotki mojego modeliku .
Stan na dzień dzisiejszy to wykorzystanie w 100% wycinanki i wykonanie w 99,9 % modelu ,
Brak mu jeszcze łańcuchów kotwicznych , anten radarów na szczytach masztów i jeszcze paru drobiazgów których nie chce mi się już robić . KGV postanowiłem zrobić jeszcze raz ale to już inna bajka , skala i $$$.
Stan na dzień dzisiejszy to wykorzystanie w 100% wycinanki i wykonanie w 99,9 % modelu ,
Brak mu jeszcze łańcuchów kotwicznych , anten radarów na szczytach masztów i jeszcze paru drobiazgów których nie chce mi się już robić . KGV postanowiłem zrobić jeszcze raz ale to już inna bajka , skala i $$$.
Ostatnio zmieniony ndz maja 22 2005, 22:37 przez Orvar, łącznie zmieniany 2 razy.
Na zdjęciu widać to maleństwo - Piorun jest przeskalowany z 1:200 na 1:300 MM 88 r co by Jurkowi na półce samemu się nie stało i poręcznie w pracy go "rzeźbić" bo malutki . A tutaj burta w burtę KGV i Piorun skala 1:300 .
Ostatnio zmieniony ndz maja 22 2005, 22:39 przez Orvar, łącznie zmieniany 2 razy.
Farbke w Vanguardzie tesh sam wymodzilem.
Jezeli chodzi o Twoj model to wykonanie jest swietne. I powiem ze ta skala 300 to nie taka znowu mala ! Fakt z tych lat ow modele to lipa pod wzgledem jakosci papieru ale co by nie...
Ogolnie model zasluguje moim zdaniem na zamieszczenie w galerii.
Pozdrawiam
Jezeli chodzi o Twoj model to wykonanie jest swietne. I powiem ze ta skala 300 to nie taka znowu mala ! Fakt z tych lat ow modele to lipa pod wzgledem jakosci papieru ale co by nie...
Ogolnie model zasluguje moim zdaniem na zamieszczenie w galerii.
Pozdrawiam
michał