A jeszcze tam nie jest ? To nie ma na co czekać - zasługuje na to nawet w 300 %<misiu> pisze:Ogolnie model zasluguje moim zdaniem na zamieszczenie w galerii.
*[Galeria/Okręt] King Georg V MM
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Panowie z tą galerią to jeszcze trzeba trochę poczekać, bo model na 100% nie zrobiony i czy on jest aż taki ładny , żeby na miejsce wśród najładniejszych zasługiwał - no nie wiem .
Podstawa pod gablotkę na KGV to tylko 80 x15 i mieści się w standardowej wnęce mebli , lub można taką wnękę oszklić , model wtedy nie zajmuje połowy pokoju , a i żonce się łatwiej sprząta
Popełnie jeszcze kilka modeli w tej skali , a potem to się zobaczy , teraz chodzi za mną Ark Royal tylko materiałów o nim jak na lekarstwo , a potem chyba Vanguard ale prawie od podstaw - jak mi sił starczy
Podstawa pod gablotkę na KGV to tylko 80 x15 i mieści się w standardowej wnęce mebli , lub można taką wnękę oszklić , model wtedy nie zajmuje połowy pokoju , a i żonce się łatwiej sprząta
Popełnie jeszcze kilka modeli w tej skali , a potem to się zobaczy , teraz chodzi za mną Ark Royal tylko materiałów o nim jak na lekarstwo , a potem chyba Vanguard ale prawie od podstaw - jak mi sił starczy
Ostatnio zmieniony ndz maja 22 2005, 21:48 przez Orvar, łącznie zmieniany 2 razy.
-
http://www.bundy.neostrada.pl/Ark_Royal.zip
po ściągnieciu powiedz to usunę plik bo miejsce jest bardzo cenne
po ściągnieciu powiedz to usunę plik bo miejsce jest bardzo cenne
Witam....
Bundy.....Pozwoliłem (chciałem) sobie skorzystać z podanego materiału gdyż obecnie wykonuję model AR, lecz niestety , coś z tym plikiem jest"nie tak": wyrzuca błąd przy otwieraniu Acrobat`em......
Czy tylko u mnie tak jest??? Przy rozpakowaniu "pakerami" również znalazły 2 błędy. W końcu udało mi się rozpakować ale nie można otworzyć (j.w) pliku.....
W sieci, odnośnie AR jest mało materiału w większości fotki wyglądu ogólnego ( lotniskowiec nie miał zbyt długiej historii "bojowej") i dlatego KAŻDY wspomagający materiał jest mile widziany
Jedynie, na którejś z rosyjskich witryn , udał mi się odnaleść 4 rysunki: plany(?!!) wyglądu AR(przykładowy załącznik), plus kilkanaście fotek ........
Czy mógłbyś ewentualnie sprawdzić i ponownie zapodać ten plik.....
Bundy.....Pozwoliłem (chciałem) sobie skorzystać z podanego materiału gdyż obecnie wykonuję model AR, lecz niestety , coś z tym plikiem jest"nie tak": wyrzuca błąd przy otwieraniu Acrobat`em......
Czy tylko u mnie tak jest??? Przy rozpakowaniu "pakerami" również znalazły 2 błędy. W końcu udało mi się rozpakować ale nie można otworzyć (j.w) pliku.....
W sieci, odnośnie AR jest mało materiału w większości fotki wyglądu ogólnego ( lotniskowiec nie miał zbyt długiej historii "bojowej") i dlatego KAŻDY wspomagający materiał jest mile widziany
Jedynie, na którejś z rosyjskich witryn , udał mi się odnaleść 4 rysunki: plany(?!!) wyglądu AR(przykładowy załącznik), plus kilkanaście fotek ........
Czy mógłbyś ewentualnie sprawdzić i ponownie zapodać ten plik.....
Pozdrawiam z Grecji
sproboj sciagnac jeszcze raz, czasem [rzadko] przy sciaganiu cos sie pokiełbasi z plikiem, też mi sie tak czasem zdarza albo jakis set ktory powinien trwac 60minut trwa 15... ehh ten internet ;)
pikny ten KGV.... qrde tez bym tak chcial ;) moze kiedys... ;>
pikny ten KGV.... qrde tez bym tak chcial ;) moze kiedys... ;>
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach