Niszczyciel rakietowy projektu 956 A - Besstrashny - 1/200
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Czesc
No tak wczesniej skargi , ze nic nie pokazuje a jak sie juz cos pojawi to cisza Pare dni wolnych a te owocuja zawsze praca nad modelem . Powstala druga wieza dzial AK-130 . Na razie nie pokazuje bo i tak ja bedzie pozniej widac . Doszly tez liny sygnalowe na pierwszym maszcie . Pozostal smiglowiec do poprawki , jedna z wyrzutni rakiet plus pare anten i drobnicy na pokladzie . Jednym slowem jeszcze w ...... roboty
No tak wczesniej skargi , ze nic nie pokazuje a jak sie juz cos pojawi to cisza Pare dni wolnych a te owocuja zawsze praca nad modelem . Powstala druga wieza dzial AK-130 . Na razie nie pokazuje bo i tak ja bedzie pozniej widac . Doszly tez liny sygnalowe na pierwszym maszcie . Pozostal smiglowiec do poprawki , jedna z wyrzutni rakiet plus pare anten i drobnicy na pokladzie . Jednym slowem jeszcze w ...... roboty
A wychylaj się Grzegorzu, wychylaj. Swoją drogą, kiedy podnosi się po raz pierwszy banderę na okręcie? Бесстрашны został przyjęty do floty w grudniu 1991 roku, czyli w roku i miesiącu rozwiązania CCCP, ostateczne zaś przyjęcie do służby, to trzy lata później, raczej nie miał szans pływania pod banderą ZSRR?
gulus
gulus
Dawaj Grzesiu , dawaj Wiem , ze nas tu zaraz zbombardujesz wiadomosciami ale podaj tylko ten jeden widoczny na ostatniej fotce A model powoli ale powoli przybiera detali . Przybyly anteny ( jedna troche sie wygiela - poprawimy ) na sterowce i reling na tylym pokladzie . Jak taj dalej pojdzie to moze do urlopu skoncze