Diorama Mundzia - Pierwszy element - BMW R-75
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
-
- x 8
-
- x 8
-
- x 8
Drogi Okonku, po raz drugi i mam nadzieję, że ostatni melduję uzupełnienie fotek w wątku motórkowym. Są tylko linki do fotek, ale myślę , że to będzie trwalsze i mniej zawodne.
Macieju, przybliża się perspektywa popatrzenia przez wiadome wizjery. Cierpliwości.
Uśmiech zadowolenia, że do uzupełnienia pozostały tylko dwa wątki,
Edmund
Macieju, przybliża się perspektywa popatrzenia przez wiadome wizjery. Cierpliwości.
Uśmiech zadowolenia, że do uzupełnienia pozostały tylko dwa wątki,
Edmund
-
- x 8
-
- x 8
- VEGETATHEPUPPET
-
- x 8
No, kopę lat... Dawno nas tu nie było... Ho, ho, a może i dłużej...
Czas na dodatki do motórka. Na początek przygotowałem kawałek płachty brezentowej zwiniętej w rulonik. Płachta z zestawu, paseczki z papierka nasączonego prześwietnym BCG i pomalowane brązowym Humbrolkiem; sprzączki własnej roboty - dobre na gimnastykę rąk, polecam...
Trochę dziwny kolorek na fotkach wyszedł. W rzeczywistości rulonik ma barwę bardziej brezentową...
No i wiadomo, że c.d.n...
Czas na dodatki do motórka. Na początek przygotowałem kawałek płachty brezentowej zwiniętej w rulonik. Płachta z zestawu, paseczki z papierka nasączonego prześwietnym BCG i pomalowane brązowym Humbrolkiem; sprzączki własnej roboty - dobre na gimnastykę rąk, polecam...
Trochę dziwny kolorek na fotkach wyszedł. W rzeczywistości rulonik ma barwę bardziej brezentową...
No i wiadomo, że c.d.n...
-
- x 8
Przy motorku też popracowałem. Przymontowałem mu tę plandekę:
Dołożyłem też menażkę:
No i pojemnik z maseczką do twarzy też przykleiłem:
A ponieważ miałem jeszcze troszeczkę czasu, to zrolowałem kocyk z chusteczki higienicznej, odpowiednio go wygiąłem, nasączyłem superglutem i pomalowałem wstępnie. Te chusteczki nasączone superglutem udające żagle, plandeki itp., to - o ile pamięć mnie nie myli - wynalazek Okonka. Za co Mu z tego miejsca serdecznie dziękuję i równie serdecznie Go pozdrawiam
Kocyk planuję przerzucić przez tylne siodełko, ale to już w cedeenie...
Dołożyłem też menażkę:
No i pojemnik z maseczką do twarzy też przykleiłem:
A ponieważ miałem jeszcze troszeczkę czasu, to zrolowałem kocyk z chusteczki higienicznej, odpowiednio go wygiąłem, nasączyłem superglutem i pomalowałem wstępnie. Te chusteczki nasączone superglutem udające żagle, plandeki itp., to - o ile pamięć mnie nie myli - wynalazek Okonka. Za co Mu z tego miejsca serdecznie dziękuję i równie serdecznie Go pozdrawiam
Kocyk planuję przerzucić przez tylne siodełko, ale to już w cedeenie...
-
- x 8