[modele z zapałek] wiejska chatka by Jaroslaw
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
e... prace modelarza doceniają też często osoby ktore nic z tym wspolnego nie mają.... txty w tylu "jak ty to skleiles? przeciez to takie malutkie" albo "niesamowite" slyszane z ust znajomych zdarzaja sie czesto [mimo ze miestrzem jak wiecie nie jestem] ;) powiedzialbym nawet ze lepiej pokazywac modele ludziom ktorzy sie na tym nie znają ;)
i zeby nie bylo ze pisze calkowicie nie w temacie... i zeby mnie tu nikt nic nie wywalil.. to napisze ze chatka wychodzi zjawiskowo wręcz i jestem pełen podziwu dla Jarosława umiem zmontowac rozne rzeczy ale do zapalek podchodzilem juz kilka razy.. i zawsze z marnym skutkiem za szybko mi sie nudzilo to ukladanie zapalek ;)
btw... jak sie klei głupa? tego nie slyszalem
i zeby nie bylo ze pisze calkowicie nie w temacie... i zeby mnie tu nikt nic nie wywalil.. to napisze ze chatka wychodzi zjawiskowo wręcz i jestem pełen podziwu dla Jarosława umiem zmontowac rozne rzeczy ale do zapalek podchodzilem juz kilka razy.. i zawsze z marnym skutkiem za szybko mi sie nudzilo to ukladanie zapalek ;)
btw... jak sie klei głupa? tego nie slyszalem
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
-
lol patrzcie wszyscy na to http://www.allegro.pl/show_item.php?item=51820637 ale nie sądze że ktoś to kupi za taką cene... dokładam jako ciekawostke dla tych co się tym inteesują niedługo dalsze efekty pracy nad domkiem
odszedłem dawno ale myśle nad powrotem, nie wiem z jakim modelem ale milczeniem odpokutuje moją nieobecność
Jareczku jeśli ten domek jest wystawiony za taką sumę to na ile można by wycenić moją łajbę (nie mam zamiaru jej sprzedać)?
Pozdrawiam
Waldek
http://www.szczecinek.org/forum/viewtopic.php?t=26
............................
Modele z zapałek.
Waldek
http://www.szczecinek.org/forum/viewtopic.php?t=26
............................
Modele z zapałek.
-
dlatego śmiem twierdzić koledzy zapaleńcy - ale to fajnie brzmi - że koleś się przeliczył... takiej kasy za to nie dostanie, foty są zbyt słabe, i zbyt mało konkretów (ale jak trafi podobnemu sobie "stopniem zaawansowania" to sprzeda ); zdjęcia sobie warto nadysk skopiować jako "przyszły projekt-pomysł"; można pomyśleć o zastosowaniu patentu z łuskami od szyszek w naszych modelach; ale mi i tak bardziej się podoba pomysł z dachówkami z zapałek
odszedłem dawno ale myśle nad powrotem, nie wiem z jakim modelem ale milczeniem odpokutuje moją nieobecność
Z przykrego powodu (dziewczyna -a zarazem towarzyszka przy budowie chatki- mnie rzuciła... To nie dotyczy tematu, więc proszę niech nikt tego faktu nie komentuje...)Dla tego zawieszam budowę chatki na czas nieokreślony... Prawdopodobnie nie zostanie skończona i skończy na dnie szafy... Tych, którzy tu zaglądali przepraszam...
-