Budowa niszczycieli z metalu PŁYWAJĄCYCH!!!!!!
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Budowa niszczycieli z metalu PŁYWAJĄCYCH!!!!!!
Zbudowałem już "Taszkient" i "Narvik". Teraz kończę niszczyciel eskortowy ORP "Ślązak". Dołączam fotki z suchego doku.
P.S. Wszystkie modele mają napęd elektryczny i są wyważone. Próby pływania były robione na jeziorze! Kapitan Thomsen. [/b]
P.S. Wszystkie modele mają napęd elektryczny i są wyważone. Próby pływania były robione na jeziorze! Kapitan Thomsen. [/b]
- VEGETATHEPUPPET
- SeventhSon
Metalowa flota
No i okazuje się, że jednak ktoś poruszył temat budowy okrętów z metalu...
Nie wiem tylko, czy minister gospodarki został poinformowany o tym i czy przypadkiem nie szykuje już jakieś nowego podatku od miniaturowych stoczni...
Swoją drogą to ciekawe- zwłaszcza technologia budowy i pozyskiwania materiału. Mam nadzieję, że konsorcjum stalownicze nie zgłasz problemów z dostarczaniem blach na budowę.
Sam mieszkam na wybrzeżu i często widze stocznię w trakcie budowy jakiegoś statku!
Na koniec- może nasza Marynarka Wojenna doczeka się dzięki takim pomysłom swojej korwety projektu Gawron
Pozdrawiam i czekam na zdjęcia.
Gratuluję pomysłu.
Każdego dnia znajduję coś, co budzi moje ździwienie i zaciekawienie
OK
Przepraszam, poniosło mnie... ale mam prośbę do kapitana: kto pyta nie błądzi. Jeśli nie wiesz jak wstawiać fotki - zapytaj, w ogóle jeśli czegoś nie wiesz to pytaj. Moja wypowiedź była za ostra, bo to w końcu faktycznie tylko modelarstwo, ale ... nadal uważam, że jesteśmy nabijani w butelkę(to chyba jest delikatne, prawda ).
Przepraszam, poniosło mnie... ale mam prośbę do kapitana: kto pyta nie błądzi. Jeśli nie wiesz jak wstawiać fotki - zapytaj, w ogóle jeśli czegoś nie wiesz to pytaj. Moja wypowiedź była za ostra, bo to w końcu faktycznie tylko modelarstwo, ale ... nadal uważam, że jesteśmy nabijani w butelkę(to chyba jest delikatne, prawda ).
Na warsztacie:
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16
7TP - Mirage Hobby - 1:35
Panzer IV F2 - Italeri - 1:35
Wznowiony Panzer IV D - GPM - 1:16