II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
- x 8
ufff, udało się , w ostatniej chwili znalazłem, teraz muszę lecieć do pracy .....
Robi się : Zenit HMV 1:250
-
- x 8
No i wmieszał się profesjonalista (gdyby ktoś nie wiedział, to Jeta - chyba mi za to głowy nie urwie - jest projektantem wnętrz okrętowych i o pokładach ma wiedzę ogromną). Ale faktycznie ma rację. Jest zasłona dymna powstała w wyniku podania przez autora pytania błędnego uzupełnienia.
Moja rada jest taka - odpowiadajcie tylko i wyłącznie na pytanie nie zwracając uwagi na drugie zdanie - jest mylące.
Ale ten Jeta czujny.....
Uśmiech dla niego, wielki
Moja rada jest taka - odpowiadajcie tylko i wyłącznie na pytanie nie zwracając uwagi na drugie zdanie - jest mylące.
Ale ten Jeta czujny.....
Uśmiech dla niego, wielki
hm ... a ja znalazłem dokładnie taką samą definicję "tego czegoś" jaką podał autor pytania, słowo w słowo ....
Robi się : Zenit HMV 1:250
-
- x 8
Dzisiaj też trochę wcześniej zabawa, bo potem nie będę miał dostępu do, jak to młodzież mówi, kompa - są w domu jeszcze inni użytkownicy i się poumawiali na gadki w sieci.
Siedzicie jak na szpilkach, co? To już nie będę Was trzymał w niepewności. Odpowiedź autora pytania, tj. Modelarza Kartonowego jest następująca:
Międzypokład
Czyżbym słyszał wielkie uuufffffff?
Wyjaśnię zasłonę dymną, o której wspomniał Jeta. Otóż w pytaniu była mowa o nazwie pokładu, a w dodatkowej podpowiedzi (drugie zdanie) była mowa o przestrzeni między pokładami. Według autora pytania miałoby to być to samo. A niestety nie jest. Pokład znajdujący sie między pokładem górnym, a dnem staku, to "międzypokład" i sumituję, że olbrzymia większość z Was tak właśnie odpowiedziała. Przestrzeń między poszczególnymi pokładami, to "międzypokładzie". zatem dodatkowa podpowiedź była myląca. I o to Jecie z pewniością chodziło. Gdyby było inaczej, to pewnie mnie poprawi.
Uśmiech już bez zasłony dymnej,
Edmund
Siedzicie jak na szpilkach, co? To już nie będę Was trzymał w niepewności. Odpowiedź autora pytania, tj. Modelarza Kartonowego jest następująca:
Międzypokład
Czyżbym słyszał wielkie uuufffffff?
Wyjaśnię zasłonę dymną, o której wspomniał Jeta. Otóż w pytaniu była mowa o nazwie pokładu, a w dodatkowej podpowiedzi (drugie zdanie) była mowa o przestrzeni między pokładami. Według autora pytania miałoby to być to samo. A niestety nie jest. Pokład znajdujący sie między pokładem górnym, a dnem staku, to "międzypokład" i sumituję, że olbrzymia większość z Was tak właśnie odpowiedziała. Przestrzeń między poszczególnymi pokładami, to "międzypokładzie". zatem dodatkowa podpowiedź była myląca. I o to Jecie z pewniością chodziło. Gdyby było inaczej, to pewnie mnie poprawi.
Uśmiech już bez zasłony dymnej,
Edmund