II wakacyjna zabawa Forumowiczów !!!
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Mnie się tam najpierw w oczy rzucił DMC, w sumie logiczne miejsce do szukania nazwy samochodu. No a potem jakusa pod lusterkiem i takie wyszukiwanie grafiki <delorean jakusa> daje jedyny słuszny wynik.
Przydała się fajna strona o lotnictwie, 10 minut porzeglądania znaków rozpoznawczych i mam Już chciałem szukać czy to nie przypadkiem znaki Amerykańskiej Grupy Ochotniczej z IIWŚ z Chin ale doczytałem, że chodzi o współczesnego posiadacza.
Przydała się fajna strona o lotnictwie, 10 minut porzeglądania znaków rozpoznawczych i mam Już chciałem szukać czy to nie przypadkiem znaki Amerykańskiej Grupy Ochotniczej z IIWŚ z Chin ale doczytałem, że chodzi o współczesnego posiadacza.
::Wszystko może trafić szlag. Jednocześnie.
ta.... tylko ze jak dla mnie znaczek DMC to byl wogole nieczytleny... a z jacusa to przeczytalem:
j......a.....k....(L?, I?)..... /.... s....a..... :|
dziekuje, obraz powiekszalem, probowalem wyostrzyc i n ic
a trop mialem dobry
j......a.....k....(L?, I?)..... /.... s....a..... :|
dziekuje, obraz powiekszalem, probowalem wyostrzyc i n ic
a trop mialem dobry
na warsztacie: F-14 MM
w kolejce: rozbabrany 1,5 letni Yamato AH, Takao AH, Piorun MM, A6M2 Zero AH
w kolejce: rozbabrany 1,5 letni Yamato AH, Takao AH, Piorun MM, A6M2 Zero AH
To chyba od karty graficznej zależy. Kiedy sprawdzałam w pracy też mi cudeńka wychodziły. Za to na domowym kompie, stanowiącym zresztą własność JaCkyL'a, napis było widać jak na dłoni. I tym sposobem lajkonik w dziedzinie motoryzacji (nie odróżniam dużego fiata od łady) znalazł odpowiedź w 5 minut.
Odpowiedź na wczorajszo-dzisiejsze pytanie znalazłam jeszcze szybciej. Google to jednak cudowny wynalazek.
Odpowiedź na wczorajszo-dzisiejsze pytanie znalazłam jeszcze szybciej. Google to jednak cudowny wynalazek.
no jestem lekko spóźniony ale co tam pytanie 21...
Co spowodowało, że wprowadzono (lub nie wprowadzono na stałe) do uzborjenia lekkiego czołgu rozpoznawczego PZInż 140 (4 TP)?
Odpowiedzi nadsyłamy wyłącznie na adres zabawa@kartonwork.pl
Co spowodowało, że wprowadzono (lub nie wprowadzono na stałe) do uzborjenia lekkiego czołgu rozpoznawczego PZInż 140 (4 TP)?
Odpowiedzi nadsyłamy wyłącznie na adres zabawa@kartonwork.pl
Jak bym nie czytał tego pytania, to nie mogę zrozumieć o co w nim chodzi autorowi. Czy chodzi o przyczyny wprowadzenie do uzbrojenia, czy tez o przyczyny niewprowadzenia ? Polska język, trudna język ?Vivit pisze: Co spowodowało, że wprowadzono (lub nie wprowadzono na stałe) do uzborjenia lekkiego czołgu rozpoznawczego PZInż 140 (4 TP)?