Jak wygląda Wasz warsztat pracy ?
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
a i jeszcze jedno Galwani może porządek qbat-a bije pięknem ale u nas przynajmniej łatwo jest znaleźć niektóre rzeczy no nie ostatnio szukałem skalpela ze 15 minut w końcu wkurzony zabrałem się za wycinanie nożyczkami podnoszę kartkę a tam na moim zaśmieconym biurku leży sobie skalpel postanowiłem że nie będę śmiecił nie wyszło
heh....normalnie na moim biurku stoi jeszcze mixer [ TAKI ] oraz wzmacniacz [ TAKI ] ale jako ze obecnie wzmacniacz pozyczylem koledze to sam mikser nie ma sensu wiec stoi w szafie wiec mam jeszcze mniej miejsca na biurku
jak wreszcie uzbieram na gramofony to bede musiał dobudowac conajmniej 1,5 metra biurka bo inaczej sie nie zmieszcze
zasadniczo biurko juz dawno przestało mi sluzyc do nauki.... jak czegos musze sie uczyc [bo w moim wieku zadan domowych pisemnie sie nie odrabia ] to sie ucze na lozku :P
jak wreszcie uzbieram na gramofony to bede musiał dobudowac conajmniej 1,5 metra biurka bo inaczej sie nie zmieszcze
zasadniczo biurko juz dawno przestało mi sluzyc do nauki.... jak czegos musze sie uczyc [bo w moim wieku zadan domowych pisemnie sie nie odrabia ] to sie ucze na lozku :P
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
Marie von Ebner-Eschenbach
Modelarnia znajduje się w byłym pokoju babci, więc mam duzo miejsca:) zasiadam na wersalce i mam do dyspozycji duzy stół. Karton po lewej stronie to miescje na czesci swiezo sklejone, pomalowane, czekajace na dalszy montaz. Koło niego jest kubek na rozpuszczalnik i pudełko na LEGO. Centralnie znajduje sie deska panelowa na ktorej kleje, kroje itd... po prawej stronie stołu trzymam potrzebne narzedia. U góry stawiam prawie gotowe modele lub czekajace na dopieszczenie... tam tez mozna uruchomic drugą taśme montażową
Po prawej stronie (gdzie siedze) wersalki trzymam w jednym kartonie farby, inne narzedzia, taśmy itp. a w drugim odpady z plexy..
Po lewej stronie natomiast znajduje sie dokumentacja, kalki i inne papiery...
A to już mój skladzik z cześciami po modelach i modelami czekajacymi na zlozenie ( 2 sztuki)
Pozdr.
Po prawej stronie (gdzie siedze) wersalki trzymam w jednym kartonie farby, inne narzedzia, taśmy itp. a w drugim odpady z plexy..
Po lewej stronie natomiast znajduje sie dokumentacja, kalki i inne papiery...
A to już mój skladzik z cześciami po modelach i modelami czekajacymi na zlozenie ( 2 sztuki)
Pozdr.
Warsztat:
Broshuis Trailer - 73% - prace wstrzymane
MB Actros 6x4 - 60 %
Broshuis Trailer - 73% - prace wstrzymane
MB Actros 6x4 - 60 %
Oto moje miejsce pracy. Oczywiście pracy rozrywkowej Komp w archaicznej obudowie (ale nie liczy się szata, lecz możliwości), radyjko, lampki dwie (jedna schowana za drugą), stary Ki-44 z MM na głośniku, jakieś papierzyska na skanerze. Po lewej kartony z modelami, których budowa chwilowo stanęła w miejscu (kartonowe i plastików kilka)...
Ponadto po lewej, ale już poza kadrem, jedna z półek z książkami w wiadomej tematyce A na krześle moje bojówki suszące się po nocnym rajdzie pieszym z klubem GDAKK na Wyspę Sobieszewską. Tu można obejrzeć fotki z rajdu:
http://www.akk.pg.gda.pl/?sek=relacje_w ... =6&pid=119
Taki to sobie pierdolnik
Ponadto po lewej, ale już poza kadrem, jedna z półek z książkami w wiadomej tematyce A na krześle moje bojówki suszące się po nocnym rajdzie pieszym z klubem GDAKK na Wyspę Sobieszewską. Tu można obejrzeć fotki z rajdu:
http://www.akk.pg.gda.pl/?sek=relacje_w ... =6&pid=119
Taki to sobie pierdolnik
Pozdrawiam