*[Relacja/Artyleria] Armata przeciwpancerna PAK 40 (DRAF-MODEL)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Witam
Przez ten tydzień wiele nie zrobiłem ,dlatego że jest to drobnica i wiadomo że nad nią zawsze długo schodzi .Nie będę się rozpisywał ,tylko pokaże kilka fotek .
Na tej fotce widać prawie wszystko co mam zrobione do tej armatki .
A tu jest farbka jaką będę malował model ,jest to humbrol 67
Pozdrawiam
Przez ten tydzień wiele nie zrobiłem ,dlatego że jest to drobnica i wiadomo że nad nią zawsze długo schodzi .Nie będę się rozpisywał ,tylko pokaże kilka fotek .
Na tej fotce widać prawie wszystko co mam zrobione do tej armatki .
A tu jest farbka jaką będę malował model ,jest to humbrol 67
Pozdrawiam
Witam
Zamieszczam kilka zdjęć aby pokazać że coś zrobiłem przez ten czas .Do końca zostało już niedużo części więc finisz już blisko .
Oczywiście model jest złożony w całość tylko do zdjęcia
Malowanie pędzlem jest na razie traktowane jako podkład ,na końcu w całości pomaluję go aerografem
Pozdrawiam
Zamieszczam kilka zdjęć aby pokazać że coś zrobiłem przez ten czas .Do końca zostało już niedużo części więc finisz już blisko .
Oczywiście model jest złożony w całość tylko do zdjęcia
Malowanie pędzlem jest na razie traktowane jako podkład ,na końcu w całości pomaluję go aerografem
Pozdrawiam
- macias13_84
Witam
Miałem nie wstawiać fotek ze względu na mało atrakcyjny wygląd armatki ,ale że wątek uciekł już daleko więc się przypominam
Armatka jest wstępnie pociapana pędzelkiem tak żeby potem przy malowaniu aero nie było włosków które przeważnie pojawiają sie podczas malowania papieru aerografem .
Na tych fotkach widać że nie jest w takim stanie zbyt atrakcyjna
Myślę że na gotowo powinna wyglądać całkiem przyzwoicie
macias13_84 co do dioramki ,to jeszcze nie zdecydowałem .Jak na razie to mam zbyt mało miejsca na modele
Pozdrawiam
Miałem nie wstawiać fotek ze względu na mało atrakcyjny wygląd armatki ,ale że wątek uciekł już daleko więc się przypominam
Armatka jest wstępnie pociapana pędzelkiem tak żeby potem przy malowaniu aero nie było włosków które przeważnie pojawiają sie podczas malowania papieru aerografem .
Na tych fotkach widać że nie jest w takim stanie zbyt atrakcyjna
Myślę że na gotowo powinna wyglądać całkiem przyzwoicie
macias13_84 co do dioramki ,to jeszcze nie zdecydowałem .Jak na razie to mam zbyt mało miejsca na modele
Pozdrawiam
- szkodnik_I