*[Relacja/Samolot] Bf-110 G-2
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Właśnie że piszesz na "odp...ol" się. Nie używasz wielkich liter, w jednym zdaniu jednym ciągiem łączysz ze sobą kilka zdań nie powiązanych tematycznie, często bez znaków przestankowych, o literówkach już nie wspominając, co ja osobiście odbieram jako bełkot.
Jak piszesz już swojego "posta", to pod okienkiem, w którym go piszesz jest taki przycisk "pisownia". Jak go klikniesz, to wszystkie błędy które zrobiłeś zostaną wyświetlone na czerowno. Poprawienie ich zajmuje tylko minutę czasu. To za wiele dla Ciebie?
Skoro jesteś pojętny i szybko naprawiasz błedy to napraw i ten.
To że masz 17 lat nie usprawiedliwia cię w tym względzie w ogóle. Świadczy tylko o obecnym poziomoie szkolnictwa.
Poza tym nie raczyłeś nas wcześniej poinformowac ile masz lat...
A co do lotek, z tego co widzę, są ukształtowane źle. Przynajmniej z tego co widac na zdjęciu. Wrzuc jakieś inne zdjęcia lotek, takie żeby było je widac od góry, to podyskutujemy. Jeżeli wyglądają tak jak w tej relacji, to zwracam honor. viewtopic.php?t=6155&highlight=bf110g2
I nie straszę Cię, tylko uprzedzam.
Mam nadzieję że zrozumiesz to co napisałem i przestaniesz sądzic że się z tobą kłócę... Na razie...
Pozdrawiam.
Jak piszesz już swojego "posta", to pod okienkiem, w którym go piszesz jest taki przycisk "pisownia". Jak go klikniesz, to wszystkie błędy które zrobiłeś zostaną wyświetlone na czerowno. Poprawienie ich zajmuje tylko minutę czasu. To za wiele dla Ciebie?
Skoro jesteś pojętny i szybko naprawiasz błedy to napraw i ten.
To że masz 17 lat nie usprawiedliwia cię w tym względzie w ogóle. Świadczy tylko o obecnym poziomoie szkolnictwa.
Poza tym nie raczyłeś nas wcześniej poinformowac ile masz lat...
A co do lotek, z tego co widzę, są ukształtowane źle. Przynajmniej z tego co widac na zdjęciu. Wrzuc jakieś inne zdjęcia lotek, takie żeby było je widac od góry, to podyskutujemy. Jeżeli wyglądają tak jak w tej relacji, to zwracam honor. viewtopic.php?t=6155&highlight=bf110g2
I nie straszę Cię, tylko uprzedzam.
Mam nadzieję że zrozumiesz to co napisałem i przestaniesz sądzic że się z tobą kłócę... Na razie...
Pozdrawiam.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
Nie mówiłem ze my się kłócimy tylko ten starszy pan i Ty:) błędy poprawiłem parę godzin temu. Co do poziomu szkolnictwa masz rację jest chory^^ Twoją relację znam na pamięć, bo pierwszą rzeczą którą robię jest odnalezienie relacji danego modelu na kw żeby mieć mniej więcej orientację z czym będę mieć do czynienia. Za błędy przepraszam ale nie uważam, że błędy to oznaka pogardy:). Właśnie skończyłem przyklejać poszycie do prawego silnika i wieczorem wrzucę nowe zdjęcia.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony śr sty 06 2010, 15:09 przez sokol363, łącznie zmieniany 1 raz.
Hek!
...jestem wrogiem?
czy wroga bogiem...
...jestem wrogiem?
czy wroga bogiem...
No robię tak
Apropo. Co Ty masz do lotek? Co jest źle niby?;>
spoko:) koniec tematu ortografii :P nie chcę poznawać przyjaciela dildo xD nie boję się:D
Apropo. Co Ty masz do lotek? Co jest źle niby?;>
spoko:) koniec tematu ortografii :P nie chcę poznawać przyjaciela dildo xD nie boję się:D
Ostatnio zmieniony śr sty 06 2010, 16:45 przez sokol363, łącznie zmieniany 1 raz.
Hek!
...jestem wrogiem?
czy wroga bogiem...
...jestem wrogiem?
czy wroga bogiem...
-
- x 1
Dobre....sokol363 pisze:tylko ten starszy pan i Ty:)
Pisz poprawnie , tak jak Laszlo rzecze i będzie po sprawie . Po co dyskutować ... Nikt Ciebie nie straszy , ale bój się walca Cieciwy . Oprócz tego potFornego narzędzia tortur , jest jeszcze Smok z Komodo , 20-sto tonowy Betonowy Borsuk , kilku towarzyszy NKWD i gumowy przyjaciel DILDO . Nie chcesz ich poznać na pewno ...
Masz jeszcze taką funkcję , że nie musisz pisać posta chwila po chwili . Taka opcja "zmień" . Klej i pisz jak należy , a będziemy się lubili
O co mi chodzi z tymi lotkami?
Na obrazku poniżej zaznaczyłem strzałkami miejsca, które szczególnie mi się nie podobają. Albo źle ukształtowałeś lotki, albo źle je zamocowałeś, czego jednak nie jestem w stanie stwierdzic, bo nie ma żadnych innych zdjęc lotek, na których widac ich górną powierzchnię, poza tym jednym.
Prosiłem Cię już wcześniej żebyś wrzucił jakieś zbliżenia lotek, ale póki co cisza...
Na obrazku poniżej zaznaczyłem strzałkami miejsca, które szczególnie mi się nie podobają. Albo źle ukształtowałeś lotki, albo źle je zamocowałeś, czego jednak nie jestem w stanie stwierdzic, bo nie ma żadnych innych zdjęc lotek, na których widac ich górną powierzchnię, poza tym jednym.
Prosiłem Cię już wcześniej żebyś wrzucił jakieś zbliżenia lotek, ale póki co cisza...
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
ZŁO SQUAD