[narzędzia] Mata, liniał i nóż.
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
no nie....znim coś npiszecie to poczytajcie proszę...
Oferta....narzęzia profesionalne....
linijki stalowe ..oznaczenie t30,t40,t50,t70,t100, numery katalogowe....40051,40052,40053,40054,40055
Wszystkie linijki są z podkładką korkową i wytrawioną skalą z jednej strony co 0,5 z drugiej co 1 mm ....o odpowiednich długościach30,40,50,70,100....sam mam to wiem co mam i są zrobione ze stali nierdzewnej....
Oferta....narzęzia profesionalne....
linijki stalowe ..oznaczenie t30,t40,t50,t70,t100, numery katalogowe....40051,40052,40053,40054,40055
Wszystkie linijki są z podkładką korkową i wytrawioną skalą z jednej strony co 0,5 z drugiej co 1 mm ....o odpowiednich długościach30,40,50,70,100....sam mam to wiem co mam i są zrobione ze stali nierdzewnej....
LENIARA sprzedawalem kilka lat temu teraz czasem sobie kupie dla moich dzieci a wtedy nie mieli stali w ofercie ale poczytalem:) i rzeczywiscie zaczynaja sie szerzej bujac widze i maja wiecej w ofercie niz mieli moze bym sie nimi na nowo zainteresowal a ja cholera po swiecie szukam narzedzi dla modelarskiego plemienia mam ich pod nose dz za pomysl ludziska
OLFA Ostro tniemy
www.dudus.com.pl
www.dudus.com.pl
Też sobie wczoraj kupiłem ten zestawik. Jak dla mnie za takie pieniądze (11.99) zestaw jest b.dobry. Nigdy wcześniej nie klejiłem na macie, więc będe się do niej musiał przyzwyczjić (narazie jest ok), bardzo dobrze tnie mi się nożykiem z zestwu, linijki nie używam (mam stalową ktora jest dla mnie niezastąpiona).
Ostatnio zmieniony pt lut 04 2005, 11:37 przez Pajda, łącznie zmieniany 1 raz.
No to super. Mój mail: maniur@op.pl Prześlij mi proszę swoje dane niezbędne do przelewu i numer rachunku bankowego, a ja ci podrzucę mój adres Wielkie dzięki.
Pajda, zauważyłem dopiero teraz że masz 18 lat. Please podaj ulicę (jeśli to kupiłeś w Olkuszu. Przy okazji, jest w Olkuszu jakiś sklep modelarski?Herne pisze:Ja też bym się dołączył - mieszkam dokładnie między Wami - nie wiem czy jest sens angażować pocztę. Może Pajda wybiera się w weekend do Krakowa na obiad? Odebralibyśmy mu to.
Pajda,wysłałem Ci wiadomośc o ulicę w Olkuszu gdzie można to kupić.
Prośba jak możesz o odpowiedź.