[Relacja - koniec] Jak-23, Modelik 16/04, 1:33
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
JAk23
Witam - jesli ci to cos pomoze polecam zdjecia z mojej strony www.jak23.pl
A dla Ciebie kilka szczegolow JACZKA.
kabina
Widok ogolny
A dla Ciebie kilka szczegolow JACZKA.
kabina
Widok ogolny
- Heinrich Kosmala
- x 166
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, ale w dalszym ciągu nie wiem, czy lufa działka była widoczna (wystawała z obudowy).
Sajmo, Twoją stronę znam, znalazłem googlując na temat Jaka-23. Z Tobą wiążę też największe nadzieje na pomoc w tej kwestii, jako że jesteś członkiem teamu restauratorów. Czy w waszym Jaku będą lufy (atrapy) broni pokładowej? Prawdziwej strzelby (z amunicją) to nawet ja nie oczekuję…
Sajmo, Twoją stronę znam, znalazłem googlując na temat Jaka-23. Z Tobą wiążę też największe nadzieje na pomoc w tej kwestii, jako że jesteś członkiem teamu restauratorów. Czy w waszym Jaku będą lufy (atrapy) broni pokładowej? Prawdziwej strzelby (z amunicją) to nawet ja nie oczekuję…
- Heinrich Kosmala
- x 166
Dzięki za dotychczasową pomoc. Ostoja, miałeś rację. Kolega (jeszcze szkolny) znalazł w sieci to „najważniejsze” zdjęcie. Teraz koniec marudzenia i do roboty...
Ostatnio zmieniony ndz maja 13 2018, 19:54 przez Heinrich Kosmala, łącznie zmieniany 2 razy.
Jak23 ktory mamy z muzeum jest w pelni wysposazony czyli - silnik, oraz uzbrojenie. Powiedz co cie dokladnie interesuje - jutro bede robil zdjecia to moge ci zrobic fotoHeinrich Kosmala pisze:Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, ale w dalszym ciągu nie wiem, czy lufa działka była widoczna (wystawała z obudowy).
Pozd.
Sajmo
**** www.jak23.pl *****
zdjcie moze sie przydada
- Heinrich Kosmala
- x 166
Sajmo, serdeczne dzięki! Zrób zbliżenie na działka pokładowe, najlepiej już zamocowane w kadłubie. „Inne części“ zostawię tak jak są, nie chcę przesadzać, bo sam widzę, że po tej rocznej przerwie w modelowaniu niektórych rzeczy muszę się niemalże uczyć na nowo, czyli lepiej jak to do tej pory widać i tak nie uda mi się zrobić.
Serdecznie pozdrawiam.
P.S.
Wychodzę z założenia, że po restauracji pojawi się tutaj (link) galeria z prawdziwego zdarzenia, czyli że będzie można do woli nacieszyć oczy oryginałem!
Serdecznie pozdrawiam.
P.S.
Wychodzę z założenia, że po restauracji pojawi się tutaj (link) galeria z prawdziwego zdarzenia, czyli że będzie można do woli nacieszyć oczy oryginałem!
- Heinrich Kosmala
- x 166