*[Relacja/Pojazd] Nowszy, większy, lepszy -ZŁY POKRAK drugiej generacji
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
Laszlik powiedz mi czemu ma służyć taki wpis jak Twój.
Przeszkadza co i jak ludzie piszą na innych forach. Czy to jakiś kompleks jest? Przecież nie prowadzisz tam relacji i nie musi tam nawet zaglądać.
Przepłoszyliście (Zło Squad) wszystkich plecowych poklepywaczy z tego forum i to powinno wystarczyć.
Nie bronie tu nikogo personalnie ale nie rozumiem za cholerę tego braku tolerancji dla innych.
Przeszkadza co i jak ludzie piszą na innych forach. Czy to jakiś kompleks jest? Przecież nie prowadzisz tam relacji i nie musi tam nawet zaglądać.
Przepłoszyliście (Zło Squad) wszystkich plecowych poklepywaczy z tego forum i to powinno wystarczyć.
Nie bronie tu nikogo personalnie ale nie rozumiem za cholerę tego braku tolerancji dla innych.
W budowie: Halny;
Piterski, chyba czegoś nie zrozumiałeś, jak zwykle zresztą. Akurat to jak piszą na innych forach obchodzi mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg. Na tym jednak forum, w tej piaskownicy, istniejemy po to by takich plecowych poklepywaczy było TU jak najmniej. Od poklepywania się po pleckach i zachwycaniem się bylegównem sa właśnie inne fora, gdzie serdecznie wszystkich plecopoklepywaczy zapraszamy.
A kompleksów jestem akurat całkowicie pozbawiony.
A kompleksów jestem akurat całkowicie pozbawiony.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
To po co takie personalne najazdy na Ostoje. Czy skoro nie spełnia forumowych standardów nie lepiej dać mu wilczy bilet?
Na forum zostanie z 10-20 użytkowników i spokój.
Może większość z nich będzie godna tego by przystąpić do Zło Sqadu. Nikt wtedy nie zaburzy jedynej słusznej formuły forum.
Na forum zostanie z 10-20 użytkowników i spokój.
Może większość z nich będzie godna tego by przystąpić do Zło Sqadu. Nikt wtedy nie zaburzy jedynej słusznej formuły forum.
W budowie: Halny;
- Konan Barbarzyńca
ploteczki
Szacowni koledzy współmodelarze. Nie toczcie sporów na śmierć i życie. Uspokójcie się i żyjcie w zgodzie, gdyż wszyscy jesteśmy ludźmi, a Ziemia to nasza planeta Zacznijcie uprawiać rzodkiewkę i kalarepę One przynoszą ukojenie dla zszarganych nerwów.
MERYTORYCZNOŚCI
Od poprzedniego zdjęcia zrobiłem to co na poniższym zdjęciu. Zajęło mi to około 3 godzin z przerwami na śniadanie (śledzie po gdańsku i bułka poznańska) , kawę z mlekiem (2 łyżeczki cukru) oraz kupę (duża, zwarta).
Zdjęcie wykonanego elementu:
PS. Tomiku, kopę lat
Szacowni koledzy współmodelarze. Nie toczcie sporów na śmierć i życie. Uspokójcie się i żyjcie w zgodzie, gdyż wszyscy jesteśmy ludźmi, a Ziemia to nasza planeta Zacznijcie uprawiać rzodkiewkę i kalarepę One przynoszą ukojenie dla zszarganych nerwów.
MERYTORYCZNOŚCI
Od poprzedniego zdjęcia zrobiłem to co na poniższym zdjęciu. Zajęło mi to około 3 godzin z przerwami na śniadanie (śledzie po gdańsku i bułka poznańska) , kawę z mlekiem (2 łyżeczki cukru) oraz kupę (duża, zwarta).
Zdjęcie wykonanego elementu:
PS. Tomiku, kopę lat
ZŁO SQUAD
Sorrry Winnetou ale tego nie da się powiedzieć o waszym ZŁO SQUADKonan Barbarzyńca pisze:Szacowni koledzy współmodelarze. Nie toczcie sporów na śmierć i życie. Uspokójcie się i żyjcie w zgodzie, gdyż wszyscy jesteśmy ludźmi, a Ziemia to nasza planeta Zacznijcie uprawiać rzodkiewkę i kalarepę One przynoszą ukojenie dla zszarganych nerwów.
Ja też dołączam się do słów kolegi
Pozdrawiamlaszlik pisze: Nie muszę chyba dodawać, że obserwuję Twoja relacje z zapartym tchem wprost z pierwszego rzędu, no i oczywiście... OBY TAK DALEJ!!!
- Szydercza Gała
- x 169
- Konan Barbarzyńca
-
- x 8
-