Kolejny wzornik - Model Master Acryl
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Robert Grzywacz
Mnie rowniez dzis listonosz dostaczyl przelyleczke
kawal dobrej roboty, zreszta jak i Pactrowy wzornik.
Wlozony kawal dobrej pracy i "Bonusik" tez uzyteczny. Jak dla mnie 5+.
piec plus a nie 6, gdzy uwazam iz bledem bylo zamieszczanie rozpiski zamiennikow na osobyej kartce, a nie jak poprzednio na odwrotach ston z kolorami. Wydaje mi sie iz taki sposob jest troch emniej uzytkowy.
W Pactrze gdy widzialo sie kolory, mialo sie przed oczami odrazu cala liste zamiennikow, tutaj trzeba skakac do innej stony.
Oczywiscie to tylko moja opinia, a sprawe da sie szybko naprawic przyklejajac kartoniki do ostron z kalorami.
Uwazam produkt za kawal dobrej i uzytecznej roboty.
I ja rowniez przylaczam sie do opinii, iz kto nie zamowiel niech zaluje.
I coz pozostaje powiedzec...
...czekamy na jeszcze
Pozdrawiam i wielkie dzieki OldManie.
MarCiu
kawal dobrej roboty, zreszta jak i Pactrowy wzornik.
Wlozony kawal dobrej pracy i "Bonusik" tez uzyteczny. Jak dla mnie 5+.
piec plus a nie 6, gdzy uwazam iz bledem bylo zamieszczanie rozpiski zamiennikow na osobyej kartce, a nie jak poprzednio na odwrotach ston z kolorami. Wydaje mi sie iz taki sposob jest troch emniej uzytkowy.
W Pactrze gdy widzialo sie kolory, mialo sie przed oczami odrazu cala liste zamiennikow, tutaj trzeba skakac do innej stony.
Oczywiscie to tylko moja opinia, a sprawe da sie szybko naprawic przyklejajac kartoniki do ostron z kalorami.
Uwazam produkt za kawal dobrej i uzytecznej roboty.
I ja rowniez przylaczam sie do opinii, iz kto nie zamowiel niech zaluje.
I coz pozostaje powiedzec...
...czekamy na jeszcze
Pozdrawiam i wielkie dzieki OldManie.
MarCiu
Było to działanie zamierzone, po małych konsultacjach.marciu11 pisze:Jak dla mnie 5+.
MarCiu
Niektórzy narzekali, ze farba odbija się na kolorach.
A tak, kto będzie chciał to może zostawić jak jest, albo sobie rozciąć i przekleić na stronki z kolorami.
Pozdrawiam, Krzysztof "OldMan" Motyczyński