No no .... Nawet tu sam PINDOL Cię odwiedził . Zamiast uprawiać poklepywactwo , mogłeś chociaż odpowiedzieć i udzielić porady PINDOLOWI ....
A PINDOL to co ? Jakiś inny ?
Wy sobie lepiej PINDOLEM gęby nie wycierajta
F14 TOMCAT MM moja pierwsza relacja z budowy
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
- x 1
- Szydercza Gała
- x 168
NIe przypominam sobie żebym Cię 5 lat temu napadywał więc mi tu nie pitol że to my zniechęciliśmy Cię do pokazywania czegokolwiek, bo wtedy to jeszcze nie było ZLO SQUADU
A poza tym tępimy tylko FILOZOFÓW i MODELARZY ŚLEDCZYCH, bez których to forum byłoby upragnioną przez wszystkich NIRWANĄ
A poza tym tępimy tylko FILOZOFÓW i MODELARZY ŚLEDCZYCH, bez których to forum byłoby upragnioną przez wszystkich NIRWANĄ
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
Na całe szczęście pokazywałem klejenie modelu na względnym poziomie. Więc nikt ze squadu mnie bezpośrednio nie napadał. Mówię ogólnie o Waszych poczynaniach na tym forum.
Mylisz się w tym czasie squad już istniał. Może nie byłeś jego członkiem.
Jeżeli zawłaszczyliście to forum, nie prościej dawać bana wszystkim nie na poziomie? Toczenie walk publicznie ze słabszymi modelarzami tylko źle o squadzie świadczy.
Mylisz się w tym czasie squad już istniał. Może nie byłeś jego członkiem.
Jeżeli zawłaszczyliście to forum, nie prościej dawać bana wszystkim nie na poziomie? Toczenie walk publicznie ze słabszymi modelarzami tylko źle o squadzie świadczy.
F14?