Relacja Galeria Opis Zdjęcia - U-2536 1:200 - Haliński
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Dobra jutro podmienie zdjęcia, nie myślałem że ktoś tak może myśleć.
Co do tych laptopów i innych ta uważam, że takich jak ja można szukać na tym forum na palcach jednej ręki, po prostu od 15 lat zawodowo pracuję jako programista i na takie rzeczy już parę lat temu przestałem zwracać uwagę.
Ok, będę się pilnował.
Powiedzcie lepiej co doradzacie w sprawie tych łączeń między częściami i ich retuszem Pactra 92.
W zasadzie nie wiem po co to robiłem, były dobrze, no ale chciałem idealnie.
Czy można to oszlifować, użyć rozpuszczalnika, może ciemniejszą farbę kupić, czy może coś innego, chętnie skorzystał bym w tej sprawie z Waszego doświadczenia.
Co do tych laptopów i innych ta uważam, że takich jak ja można szukać na tym forum na palcach jednej ręki, po prostu od 15 lat zawodowo pracuję jako programista i na takie rzeczy już parę lat temu przestałem zwracać uwagę.
Ok, będę się pilnował.
Powiedzcie lepiej co doradzacie w sprawie tych łączeń między częściami i ich retuszem Pactra 92.
W zasadzie nie wiem po co to robiłem, były dobrze, no ale chciałem idealnie.
Czy można to oszlifować, użyć rozpuszczalnika, może ciemniejszą farbę kupić, czy może coś innego, chętnie skorzystał bym w tej sprawie z Waszego doświadczenia.
Łączenia wyszły tak, a nie inaczej jest spowodowane tym, że starałem się jakoś ratować tamte miejsca odrobiną wikolu. Po sklejeniu powstały mi mikroszczeliny, które "zaszpachlowałem " białym klejem z odrobiną pactry 92.
Moim zdaniem dobór farby jest idealny. Zwróć uwagę jak uratowała mnie w okolicach tej małej płetwy na stępce.
Moim zdaniem dobór farby jest idealny. Zwróć uwagę jak uratowała mnie w okolicach tej małej płetwy na stępce.
☠Rock Honor Ojczyzna☠
Pewnie, ze jest idelany.ramm pisze:Łączenia wyszły tak, a nie inaczej jest spowodowane tym, że starałem się jakoś ratować tamte miejsca odrobiną wikolu. Po sklejeniu powstały mi mikroszczeliny, które "zaszpachlowałem " białym klejem z odrobiną pactry 92.
Na moje to nawet lepszy niż orginalne malowanie na dekturach, po porstu perfekt.
Moje pytanie jak i czym malowałeś cały kadłub.
-