Poszukuję zdjęć i materiałów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Konan Barbarzyńca
- Konan Barbarzyńca
dzięki chłopaki za zdjęcia co prawda to żadne z tych samochodów, ale zawszze to coś przydadzą sie jak nie teraz to kiedyś indziej sie przydadzą jak bede budował model innej ciężąrówki
balcer, to nie ta ulica co zrobiłes zdjecie bo ty w toruniu mieszkasz a ja z elbląga szukałem to moze była podobna ciężarówka ale nie ta sama chyba że pojechała do twojego miasta z mojego
a ty kat se nie rob jaj bo takie cienzarowy to nie jezdza po ulicach a ja szukam prawdziwej ciezarowki a nie z klockow
grzecho ale ja szukałem zdjec ciezarowki z ulicy a nie placu budowy
jak macie jeszcze jakies zdjecia to dawajcie i m wiecej tym lepiej
balcer, to nie ta ulica co zrobiłes zdjecie bo ty w toruniu mieszkasz a ja z elbląga szukałem to moze była podobna ciężarówka ale nie ta sama chyba że pojechała do twojego miasta z mojego
a ty kat se nie rob jaj bo takie cienzarowy to nie jezdza po ulicach a ja szukam prawdziwej ciezarowki a nie z klockow
grzecho ale ja szukałem zdjec ciezarowki z ulicy a nie placu budowy
jak macie jeszcze jakies zdjecia to dawajcie i m wiecej tym lepiej
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 168
A pewnie rze cie nie lubim bo my tu Konanowi pomudz kcemy a ty se jaja z nas robisz. Ty zły wogóle jesteś i nie liczysz sie z uczuciami młodszych koleguf. To co rze my nic jeszcze nie skleili ale kupki modeli w kolejce mamy. A rze ty cos skleiłeś to jusz wielki miszcz jesteś i na nas małych rzóczkuf z gury patżysz tak?
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
- Konan Barbarzyńca
Dziś na kolację jadłem chleb ze smalcem i kiszone ogórki i mi skwarka kapła na model co był na miejscu 4 to siem cieżąrówka przesuneła na 9.
OldMan, rysuj szybciej bo mni sie nie zdąży i będę musiał przesuwać w kolejce z przyczyn nienaturalnych, a jak mi się kupki modeli do sklejenia z tymi do oglądania pomylą to będzei tragedia
OldMan, rysuj szybciej bo mni sie nie zdąży i będę musiał przesuwać w kolejce z przyczyn nienaturalnych, a jak mi się kupki modeli do sklejenia z tymi do oglądania pomylą to będzei tragedia
ZŁO SQUAD