*[Relacja/Okręt] Boh Cara Chrani, czyli jankesi z nitownicami WARIAG
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 168
Tak szybko mnie wytropili
Chwylunia, czy ja pokazuje tam coś co pokazuję tu? Albo czy kopiuję posty z jednego foruma na drugi? A może ukrywam się tam pod innym nickiem i z innym avatarem? To jest forum kartonowe i tu pokazuję modele kartonowe, a tam jest forum plastikowe więc i miejsce moich zastygniętych siurów polistyrenu jest tam tak?
No więc gdzie jest sprzeczność z tym co pisałem wcześniej?
Nie zasiewam tam też ZŁEGO TERRORU ( jeszcze ), więc i tamtejsi mogą spać spokojnie
Chwylunia, czy ja pokazuje tam coś co pokazuję tu? Albo czy kopiuję posty z jednego foruma na drugi? A może ukrywam się tam pod innym nickiem i z innym avatarem? To jest forum kartonowe i tu pokazuję modele kartonowe, a tam jest forum plastikowe więc i miejsce moich zastygniętych siurów polistyrenu jest tam tak?
No więc gdzie jest sprzeczność z tym co pisałem wcześniej?
Nie zasiewam tam też ZŁEGO TERRORU ( jeszcze ), więc i tamtejsi mogą spać spokojnie
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- dominik294
- Szydercza Gała
- x 168
Michale! Wzruszyło mnie to Twoje głęboko osobiste wyznanie! Od dzisiaj zatem, by ulżyć Twej niedoli, tak się do Ciebie zwracać będę - a co tam!Szydercza Gała na modelwork.pl pisze:[...]nazywam się Michał ( ale [...] nawet MATKA, a jest tylko jedna, się tak do mnie nie zwraca [...]
Na warsztacie: Leopard 2A5, J6K1 Jinpu
Zawieszone: Pogoria, XP-61E
Archiwum: Saab J35 Draken, Pietropawłowsk, F/A-18F Super Hornet, Churchill, MiG-21, Mirage III EA, Bf-109 K-4
-----------------------------
Wspieram .oO R357
Archiwum: Saab J35 Draken, Pietropawłowsk, F/A-18F Super Hornet, Churchill, MiG-21, Mirage III EA, Bf-109 K-4
Wspieram .oO R357
- Szydercza Gała
- x 168
A tu żeby nie było, że się tylko plastikowymi popierduchami zajmuję
Nie chciało mi się go targać do mojego STUDIA, więc wciepałem byle jakie tło, co by chlewem na stoczni nie gorszyć towarzystwa
Zachowajcie czujność wobec WROGA NARODU
Nie chciało mi się go targać do mojego STUDIA, więc wciepałem byle jakie tło, co by chlewem na stoczni nie gorszyć towarzystwa
Zachowajcie czujność wobec WROGA NARODU
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Dzisiaj - dla odmiany i wyjątkowo - będzie pytanie merytoryczne
Czy możesz pokazać na zbliżeniu punkty mocowania lin do pokładu i masztów? Interesuje mnie, czy taką linę mocujesz do jakiegoś ucha wykonanego z drutu, czy po prostu przyklejasz punktowo bezpośrednio do pokładu/masztu.
Czy możesz pokazać na zbliżeniu punkty mocowania lin do pokładu i masztów? Interesuje mnie, czy taką linę mocujesz do jakiegoś ucha wykonanego z drutu, czy po prostu przyklejasz punktowo bezpośrednio do pokładu/masztu.
Na warsztacie: Leopard 2A5, J6K1 Jinpu
Wspieram .oO R357
Wspieram .oO R357
- Szydercza Gała
- x 168
A to różnie Zbyszku, w zależności czy wiem jak było w oryginale. Na rejach są bezpośrednio do drzewców, na masztach sa kółka, bo w oryginale też były. Na pokładzie są przymocowane do takich trójkątnych kotw, bo znalazłem takowe na rysunkach....
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 168
No i pozanudzam was kolejną fotką olinowania znów prowizorycznie wykonaną "na stoczni", ze względu na wraże skośne oczka tu i tam, Pułkownik postanowił nie wynośić go już z LEŻA, co by go przypadkiem nie trafił piorun czy inna bomba atomowa
Poza BORSUKAMI i SMOKAMI Z KOMODO chyba przygarnę sobie jakiegoś PAJĄKA JEDWABNIKA, lub wypożyczę od NAS'a PAJĄKA NINDŻĘ ze złamaną nogą do tego plątania linek
Poza BORSUKAMI i SMOKAMI Z KOMODO chyba przygarnę sobie jakiegoś PAJĄKA JEDWABNIKA, lub wypożyczę od NAS'a PAJĄKA NINDŻĘ ze złamaną nogą do tego plątania linek
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD