*[Relacja/Pojazd] RSO/03 mit PaK-40 by ZŁO Squad
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Pakę zagraciłem resztami po innych modelach. Może kiedyś coś dorzucę, ale chyba nie musi być całkiem zawalona.
Fotka trochę dziwna, ale tylko tak mogę dokładniej pokazać, co jest w środku.
Jeszcze tylko pigmenty i pastele na spód, ale bardzo delikatnie, mniej niż w Te-Ke.
Fotka trochę dziwna, ale tylko tak mogę dokładniej pokazać, co jest w środku.
Jeszcze tylko pigmenty i pastele na spód, ale bardzo delikatnie, mniej niż w Te-Ke.
Ostatnio zmieniony śr sty 16 2013, 1:52 przez Sicore, łącznie zmieniany 1 raz.
No, no... Model jeszcze nie skończony a już fotka tygodnia... Toż to precedens jakiś!
A poważnie, to skoro już większość uznała że to koniec, to można pogratulować, więc pogratulowywuję!
Jak zwykle, zaj...ście!
A poważnie, to skoro już większość uznała że to koniec, to można pogratulować, więc pogratulowywuję!
Jak zwykle, zaj...ście!
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Miało być delikatnie...
Na żywo wygląda to lepiej, niż na zbliżeniach. Po zdjęciach widzę, że muszę zrobić dwie poprawki.
Coś z szybami, ponad rok były oklejone i teraz to widać.
Oczyścić pakę i kabinę z nadmiaru pigmentów.
Na żywo wygląda to lepiej, niż na zbliżeniach. Po zdjęciach widzę, że muszę zrobić dwie poprawki.
Coś z szybami, ponad rok były oklejone i teraz to widać.
Oczyścić pakę i kabinę z nadmiaru pigmentów.
Ostatnio zmieniony śr sty 16 2013, 1:54 przez Sicore, łącznie zmieniany 2 razy.
Witaj
Model jest wyjątkowy w każdym calu. Pominę więc tradycyjne frazesy i ograniczę się do gratulacji.
Pozdrawiam serdecznie
Model jest wyjątkowy w każdym calu. Pominę więc tradycyjne frazesy i ograniczę się do gratulacji.
Pozdrawiam serdecznie
Ol49;Cid21;Od2;Px48;Coalbrookdale Loc. - R. Trevithicka; Tyn6 - modele ukończone.
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
Nie wiem ale coś nie pasi. Model jest w malowaniu pustynnym a wygląda po brudzeniu jak by razem z armatą przebrnął przed chwilą przez dość spore bagno (to świadczy o wysokim kunszcie "brudzenia") ale gdzie na pustyni bagno chyba, że jakaś oaza dość podmokła się trafiła. Nie znam się na tego typu pojazdach więc proszę o parę słów wyjaśnienia
Teraz jest gotowy, definitywnie.
Oczyszczony z nadmiaru pigmentów i tryśnięty werniksem dla ich utrwalenia.
Już nic więcej nie będę robił, by nie przekombinować. Nie jestem pewien, czy już nie przekombinowałem...
Ostatnie fotki, troszkę większe, by coś było widać.
KONIEC
Oczyszczony z nadmiaru pigmentów i tryśnięty werniksem dla ich utrwalenia.
Już nic więcej nie będę robił, by nie przekombinować. Nie jestem pewien, czy już nie przekombinowałem...
Ostatnie fotki, troszkę większe, by coś było widać.
KONIEC
Ostatnio zmieniony śr sty 16 2013, 1:58 przez Sicore, łącznie zmieniany 1 raz.