Powiem szczerze, że myślałem iż się poddałeś , moja culpa mam nadzieję że ukończysz to pływadełkoruto88 pisze:Żeby tylko nikt nie pomyślał, że to kolejny "wieczny projekt"
[Relacja, Projekt] Admiral Kuznetzov 1:400
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
www.forum.fsoptk.pl zapraszam
Jak tam postępy w mojej ulubionej relacji? Miała być jazda od wtorku a widzę, że nastała syberyjska zima ;)
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
Witam
Skromny powrót, po bieganinie młodego przedsiębiorcy....
Foto obiecanego dziobu. Jak na moje możliwości nawet nawet.
Dalej wstawię foto już oklejonego kadłuba.
Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Corela 12, ale jeszcze się uczę, na pewno dużo ułatwi, tylko z kolorami problem ale dam rade.
I moje dotychczasowe wypociny floty 1:400
PZDR
Skromny powrót, po bieganinie młodego przedsiębiorcy....
Foto obiecanego dziobu. Jak na moje możliwości nawet nawet.
Dalej wstawię foto już oklejonego kadłuba.
Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Corela 12, ale jeszcze się uczę, na pewno dużo ułatwi, tylko z kolorami problem ale dam rade.
I moje dotychczasowe wypociny floty 1:400
PZDR
Powiem Ci szczerze, że Twój wpis poprawił mi dzisiaj humor Widzę że jest światełko w tunelu, które zaczyna świecić jaśniej w kwestii Twojego projektu. Fajnie że nie porzuciłeś tematu
www.forum.fsoptk.pl zapraszam
Nie ukrywam, przy aktualnym trybie życia jaki sobie obrałem trochę to potrwa, ale jak idzie dla mnie zadowalająco to mam motywacje do dalszej pracy.
A więc dziś umęczyłem poszycie o kolejne elementy:
Trochę te maskowanie krawędzi mierne, ale ja tak mam. Może jak nałożę rdzę(na szczęście na fotach oryginału jest jej dużo), to nie będzie tak się rzucać w oczy
PZDR
A więc dziś umęczyłem poszycie o kolejne elementy:
Trochę te maskowanie krawędzi mierne, ale ja tak mam. Może jak nałożę rdzę(na szczęście na fotach oryginału jest jej dużo), to nie będzie tak się rzucać w oczy
PZDR