*[Relacja/Okręt] BISMARCK - A.Haliński. POWRÓT
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Dzięki Jurku. Rzeczywiście trochę trzeba było poprzerabiać i podorabiać elementów do tych armatek. Chwali się jednak Halowi, że wyciąga wnioski i 105-tki do niedawno wydanego Scharnhorsta są fajnie opracowane.
Planów mam wiele, ale wakacje za progiem, a te, tradycyjnie są u mnie pod znakiem skrzydeł składanych pod niebem na łonie mojego ogrodu
Planów mam wiele, ale wakacje za progiem, a te, tradycyjnie są u mnie pod znakiem skrzydeł składanych pod niebem na łonie mojego ogrodu
Dnia 27 maja 1941 r. ok. godz. 10.35 zatonął pancernik BISMARCK.
POWRÓT
]
Relacja z budowy okrętu dobiegła końca.
Bardzo dziękuję wszystkim za uczestnictwo. Szczególne podziękowania kieruję do Tomasza D., Veterana, Górala44, Jerzego G., a także Szyderczej Gały za wspólne odkrywanie zakamarków okrętowych.
Składam również podziękowania dla autorów opracowania za projekt, który udało się doprowadzić do końca.
Osobne, serdeczne podziękowania kieruję do mojej Rodzinki za jej wyrozumiałość podczas budowy modelu.
Zapraszam na podsumowanie.
POWRÓT
]
Relacja z budowy okrętu dobiegła końca.
Bardzo dziękuję wszystkim za uczestnictwo. Szczególne podziękowania kieruję do Tomasza D., Veterana, Górala44, Jerzego G., a także Szyderczej Gały za wspólne odkrywanie zakamarków okrętowych.
Składam również podziękowania dla autorów opracowania za projekt, który udało się doprowadzić do końca.
Osobne, serdeczne podziękowania kieruję do mojej Rodzinki za jej wyrozumiałość podczas budowy modelu.
Zapraszam na podsumowanie.
-
- Szydercza Gała
- x 168
Przyłączam się do gratulacji Art! Znakomity model i znakomita relacja! Majstersztyk kartonowego rzemiosła!!
Diament powstaje w wysokiej temperaturze
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
i wysokim ciśnieniu ;)
-------------------------------------------------
ORP Piorun (422) 1:50 R/C ORP Groźny (351) 1:50 R/C Kuter KP-174 1:50 R/C
ORP Sokół (294) 1:100 Kuter rakietowy projektu 183R "Komar" 1:100
- Heinrich Kosmala
- x 166