PT-91 TWARDY (Erawa) vs T-72M1Z
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Mam nadzieję że nie uznacie że zaśmiecam relację ...hm... prawdę mówiąc to nie wiem dlaczego ale do tej pory coś zaniedbałem dokumentację fotograficzną Polskiej armii..(no ale zacząłem szukać i coś tam ciekawego wygrzebuję..)
Zdjęcie z Poznania ..pewnie od kogoś dostałem choć nieco nie ostre ... T-72 o nr. Na skrzyni 0389 (???)
mam jeszcze kilka fotografii tego akurat czołgu ale naprawdę w kiepskiej jakości (pewnie aparat zenit...eh... :-) )
Zdjęcie z Poznania ..pewnie od kogoś dostałem choć nieco nie ostre ... T-72 o nr. Na skrzyni 0389 (???)
mam jeszcze kilka fotografii tego akurat czołgu ale naprawdę w kiepskiej jakości (pewnie aparat zenit...eh... :-) )
- Marcintosh
- x 8
6-cio czy 8-mio srubowe... Ja mam 6-cio srubowe w modelu i innych nie bedzie.
Stan na wczoraj. Kadlub sikniety na zielono. Gasiennice zagruntowane brazowym.
Rozpracowuje wzor malowania plam kamo. Jezeli ktos ma, to prosze o pomoc. Sam probuje cos wykombinowac ze zdjec ale ich zbyt wiele nie ma. Szczegolnie interesuje mnie malowanie pokryw silnika oraz tylu.
Stan na wczoraj. Kadlub sikniety na zielono. Gasiennice zagruntowane brazowym.
Rozpracowuje wzor malowania plam kamo. Jezeli ktos ma, to prosze o pomoc. Sam probuje cos wykombinowac ze zdjec ale ich zbyt wiele nie ma. Szczegolnie interesuje mnie malowanie pokryw silnika oraz tylu.
- Marcintosh
- x 8
- Marcintosh
- x 8
Maciej napisał:
Mi się wydaje, że oliwkowy np. H 155 i taki też powinien byćTo ma być... ZIELONY?!
Ukończone: M 113 Fitter