Wakacyjna zabawa forumowiczów
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Poprzednie pytanie zadał Gulus. A poprawna odpowiedź to oczywiście Zygmunt Puławski.
Wszyscy którzy odpowiedzieli podali poprawną odpowiedź.
A oto wyniki :
Szydercza Gała 2
Messer 2
Martez 2
Swinger 2
Łosiu 2
Jeta 2
Balcer 2
Jari 2
Piotr73 2
Alabama 2
Kermeet 2
Korekta punktowa dla Gulusa - 61,11% (11 poprawnych odpowiedzi z 19-1 uczestnik gulus). Wracając do tabeli (60-70%)to jest -10pkt, I co teraz zrobić.... ??
Myślę że poniewaz wystąpiła taka wpadka to podarujemy ten 1,11% Gulusowi i nie zminusujemu mu konta....zatem niech tak będzie...
Wszyscy którzy odpowiedzieli podali poprawną odpowiedź.
A oto wyniki :
Szydercza Gała 2
Messer 2
Martez 2
Swinger 2
Łosiu 2
Jeta 2
Balcer 2
Jari 2
Piotr73 2
Alabama 2
Kermeet 2
Korekta punktowa dla Gulusa - 61,11% (11 poprawnych odpowiedzi z 19-1 uczestnik gulus). Wracając do tabeli (60-70%)to jest -10pkt, I co teraz zrobić.... ??
Myślę że poniewaz wystąpiła taka wpadka to podarujemy ten 1,11% Gulusowi i nie zminusujemu mu konta....zatem niech tak będzie...
No tak goście goście.....ale już jestem...
Pytanie nr 2 było autorstwa Swingera. A oto poprawna odpowiedź w/g autora pytania.
Znaki te to "gas detection patches" lub "gas indicators", czyli wykrywacze gazu. Miały zmieniać kolor w razie obecności w powietrzu gazów bojowych.
Na pytanie nr 2 odpowiedzi udziliło 5 osób. Poprawnych były dwie.
Poprawnie odpowiedzieli :
Szydercza gała = 2pkt
Gulus = 2 pkt
Odpowiedzi niepoprawne podali :
Messer -2
Martez -2
Piotr73 -2
więc z ich konta zniknie po 2 pkt.
Korekta punktowa dla Swingera - 11,11% a to oznacza że z jego konta musi zniknąc 40pkt.
PS: Jakoś mi szkoda.....zróbmy tak....trochę to za brutalne jest....będę to liczył ale postaram się wymyśleć coś innego....Więc tymczasem zawieszam wykonywanie korekt...
Pytanie nr 2 było autorstwa Swingera. A oto poprawna odpowiedź w/g autora pytania.
Znaki te to "gas detection patches" lub "gas indicators", czyli wykrywacze gazu. Miały zmieniać kolor w razie obecności w powietrzu gazów bojowych.
Na pytanie nr 2 odpowiedzi udziliło 5 osób. Poprawnych były dwie.
Poprawnie odpowiedzieli :
Szydercza gała = 2pkt
Gulus = 2 pkt
Odpowiedzi niepoprawne podali :
Messer -2
Martez -2
Piotr73 -2
więc z ich konta zniknie po 2 pkt.
Korekta punktowa dla Swingera - 11,11% a to oznacza że z jego konta musi zniknąc 40pkt.
PS: Jakoś mi szkoda.....zróbmy tak....trochę to za brutalne jest....będę to liczył ale postaram się wymyśleć coś innego....Więc tymczasem zawieszam wykonywanie korekt...
nie panowie ...to się rozumie samo przez sie..niewysyłasz maila = nie udzielam odpowiedzi...czyli 0
Hmmm punkty minusowe mają jedną zaletę trzeba wiedzieć ile się ryzykuje.....można liczyć na fart że się trafi ale trzeba liczyć się tez z porażką. Jednym słowem premiujemy tych co wiedzą. Zasady były podane na początku...
Hmmm punkty minusowe mają jedną zaletę trzeba wiedzieć ile się ryzykuje.....można liczyć na fart że się trafi ale trzeba liczyć się tez z porażką. Jednym słowem premiujemy tych co wiedzą. Zasady były podane na początku...