Witam wszystkich!!!
Mój Schwimmwagen z Modelika miał być modelem odpoczynkowym ale coś chyba nie wyszło
Zawsze sie dziwiłem dlaczego na żadnym forum(oprócz kartonbau.de)
nie ma relacji tego pojazdu. W modelu naprawdę mało co pasuje. Postanowiłem go wykonać. Jest to mój model "testowy", ponieważ jest to mój pierwszy model w pełni malowany i z tego typu bajerami. Proszę o szczere komentarze i jakieś podpowiedzi czysto techniczne od bardziej doświadczonych sklejaczy.
P.S Są to moje pierwsze zdjęcia cyfrówką, ale bardzo sie starałem żeby to jakoś wyglądało.
Nadwozie już jest na ukączeniu. Jeszcze trochę szlifów i malowanko Model będę malował pędzlem bo na aerograf jeszcze sie nie dorobiłem
Mam już do was pierwsze pytanie: Czy mam go potraktować najpierw podkładem czy od razu kolorem Co daje podkład
Dość gadania. Teraz fotki:
P.S: On naprawde nie wygląda tak tragicznie jak na fotkach
[fotorelacja] Kfz 69 Schwimmwagen
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
[fotorelacja] Kfz 69 Schwimmwagen
Gdyby Bóg postawił na przedni napęd ludzie chodziliby na rękach
-
-
Witam!!
Wczoraj wieczorem kiedy wróciłem do domu ze Skawiny, dostałem takiego przypływu energii że musiałem siąść i coś porobić
Następnym krokiem w budowie było zrobienie błotników. Jak zwykle mało co pasowało co widać na poniższych fotkach. Oczywiście trzeba to wszystko jeszcze wyszpachlować i wyrównać.
A oto co udało mi sie wyprodukować:
Pozdrawiam!!!
Wczoraj wieczorem kiedy wróciłem do domu ze Skawiny, dostałem takiego przypływu energii że musiałem siąść i coś porobić
Następnym krokiem w budowie było zrobienie błotników. Jak zwykle mało co pasowało co widać na poniższych fotkach. Oczywiście trzeba to wszystko jeszcze wyszpachlować i wyrównać.
A oto co udało mi sie wyprodukować:
Pozdrawiam!!!
Gdyby Bóg postawił na przedni napęd ludzie chodziliby na rękach
- zxcvbnm1971
-
witam
Wybrales model Kolego...........nie ma co, malo ze nie jest on wypoczynkowy to niezle stresujacy z uwagi na wannowate ksztalty,
Moj schwimmer jest juz troche bardziej "posuniety niz Twoj i z pomoca Josefa ( z kartonabau) efekty sa niezle i jak Jestes zainteresoany pokaze fotki- a jak Twoj postep robot? Cos przybylo od ostatniego postu??
Moj schwimmer jest juz troche bardziej "posuniety niz Twoj i z pomoca Josefa ( z kartonabau) efekty sa niezle i jak Jestes zainteresoany pokaze fotki- a jak Twoj postep robot? Cos przybylo od ostatniego postu??