No to raz kozie śmierć. Na poniższych fotkach widać więcej szczegółów i całą masę niedociągnięć. Ale to dopiero mój trzeci samochód kartonowy (w tym drugi trabant), a pierwszy, który nie jest gotową wycinanką.
Administratora proszę o łagodny wymiar kary, jeśli zapycham serwer.
Powiem tak. Faktura na materiałach wykończeniowych nie jest dobrze dopasowana do skali modelu,. To samo z uszczelką tylnej szyby. Musisz starnniej dobierać materiały. To jest bardzo ważne i czasami zajmuje w moim przypadku dużo więcej czasu niż sama budowa modelu.
Uszczelka tylnej szyby już w kuble - nowa schnie po malowaniu. Popełniłem pewnie wszystkie "grzechy główne" początkującego modelarza , w tym niewłaściwy dobór materiałów. Dzięki za krytykę - nadal mam wątpliwości, czy ta relacja to buł dobry pomysł.....Pozdrawiam wszystkich. Deszczowy
Właśnie , Deszczowy , ty się nie przejmuj krytyka jednego z dziesięciu , ty rób swoje - tzn. rób to co lubisz i jak lubisz . Rób te swoje modele , potem następny i jeszcze jeden ... przy kolejnym sam zauważysz co zrobiłeś gorzej w poprzednich . Nooo... chyba że przygotowujesz model na Mistrzostwa Świata to wtedy słowa Ergiego ... będziesz musiał potraktować naprawdę bardzo poważnie hej