Witam po bardzo długiej przerwie spowodowanej zamianą klimatu Zielonej Wyspy na krainę poszukiwaczy zaginionego Krzyża oraz intensywnym poszukiwaniem pracy i organizowaniem stanowiska modelarskiego.
Obecnie moje wysiłki skupiły się na tytułowym okręcie Jego Carskiej Mości. Nie wiem, czy mi się uda, zwłaszcza, że jestem już po dwóch próbach klejenia czołgu i budowli, które to próby zakończyły się porażką. Mam nadzieje, że do 3x sztuka i tym razem porażki zamienią się w sukces.
Na razie szkielet klei się bezproblemowo, co jest dla mnie pewnym novum- wyrosłem w końcu na MM-kach z przed lat.
Poniżej 3 robocze fotki z budowy.
[R] Novik nr 5/01 wyd. Modelik
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 169
Tia, może u Was na północy i jest ładnie, ale teściowa ostatnio najazd na Cork zrobiła i z 3 tyg. pobytu ino 4 dni słońca, reszta mglisto i padało.
Co do kadłuba, się okaże. Na razie dziobię ustawy, zarządzenia, rozporządzenia i kodeksy- egzamin dyrektorski mnie czeka, a tu taka ładna pogoda...
Ale jakby Ci się chciało, to podeślij parę picsów na mego majla, obczaimy jakżeś go splamił swymi fingerami
Co do kadłuba, się okaże. Na razie dziobię ustawy, zarządzenia, rozporządzenia i kodeksy- egzamin dyrektorski mnie czeka, a tu taka ładna pogoda...
Ale jakby Ci się chciało, to podeślij parę picsów na mego majla, obczaimy jakżeś go splamił swymi fingerami
- Szydercza Gała
- x 169
Jaja sobie robisz??? nie widzialem slonca od tygodni
Mojego nigdy nie skonczylem, powstal tylko kadlub i jakies zaczatki nadbudowek, po czym dokonal zywota w jakiej eksplozji
Przeryje sie potem przez komputer w domu, moze znajda sie jeszcze jakies scany z BOSKIEGO SCANERA Wrzuce Ci tutaj
Mojego nigdy nie skonczylem, powstal tylko kadlub i jakies zaczatki nadbudowek, po czym dokonal zywota w jakiej eksplozji
Przeryje sie potem przez komputer w domu, moze znajda sie jeszcze jakies scany z BOSKIEGO SCANERA Wrzuce Ci tutaj
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!