Moim skromnym zdaniem Twój Stridsvagn nawet pomalowany ratunkowo wygląda naprawdę zacnie i według mnie, na prawdę nie ma się czego czepiać. Efekty Twojej pracy powalają na kolana zwykłych oglądaczy. i mnie pośród nich oczywiście też.
Pozdrawiam.
[R] Stridsvagn 103C - projekt własny
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Sklejacz Maciej
- x 110
Re: [R] Stridsvagn 103C - projekt własny
obecnie zamrożony:Iskander M (MZKT 79300 Astrolog)
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
już po: ORP Krakowiak, T-72M, Opel Blitz 3,6S, SdKfz 233.
Kurzenie jeszcze będzie robione bo nie wiem czy połowa modelu była w ogóle ruszona. Za to teraz robota powinna być przyjemniejsza.Sklejacz Maciej pisze: ↑sob mar 30 2024, 17:40 Moim skromnym zdaniem Twój Stridsvagn nawet pomalowany ratunkowo wygląda naprawdę zacnie i według mnie, na prawdę nie ma się czego czepiać. Efekty Twojej pracy powalają na kolana zwykłych oglądaczy. i mnie pośród nich oczywiście też.
Pozdrawiam.
Przyjemność powinno się mierzyć stopniem realizacji zamierzeń, panie Liang
Potrzebowałem porobić coś przy lepiej zaprojektowanym modelu niż Takomowy SdKfz 250: ) Pojemniki na granaty Lyran i fartuchy z kanistrów. Unikałem tego przez ostanie dwa lata jako że mam alergię na robienie takich powtarzalnych elementów.
Takom 2184 ? A tak ładnie wygląda na renderach i ramkach._KaroL_ pisze:Potrzebowałem porobić coś przy lepiej zaprojektowanym modelu niż Takomowy SdKfz 250: )
Czy to są odlewy żywiczne własnej produkcji ?_KaroL_ pisze:Pojemniki na granaty Lyran i fartuchy z kanistrów
https://modelwork.pl/topic/58007-sdkfz- ... 135-takom/
Składa się okay, ale ma sporo niewymiarowych elementów jak silnik, fotele, pojemniki na zapasowe lufy; brakuje mu też obudowy na zbiornik paliwa.
Własne.