9TP czyli wzmocniony 7TP WIP
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Re: 9TP czyli wzmocniony 7TP WIP
Korekta wyglądu wieży :
wieża wersja 3.0. OSTATECZNA.
taplanie w błocku i kurzenie:
[
[
Ostatnio zmieniony wt maja 07 2019, 10:50 przez kliment, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony wt maja 07 2019, 10:51 przez kliment, łącznie zmieniany 1 raz.
- Heinrich Kosmala
- x 170
Super efekt końcowy, podziwiam wykonanie!
Gratulacje, model bardzo mi się podoba. Szczególnie widok gąsienic zwiniętych w kłębek spowodował u mnie zatrzymanie mrugania powiek ale to białe coś na przedniej płycie pancerza przypomina mi takie białe coś, co pozostawiają gołębie sąsiada (chyba pocztowe, nie wiem czy są pod ochroną ale i tak nie mam tylu nabojów i takiego cela aby rozwiązać problem, że o posiadaniu giwery nie wspomnę) na dachu mojego samochodu najczęściej wtedy gdy przyjeżdżam z myjni. Ja bym to usunął. I jeszcze - to błoto na bokach wanny kadłuba jest dużo bardziej intensywne niż na układzie jezdnym, być może czołg po taplaniu się w błocie przejechał przez jakiś strumyk, ale jakoś mi to nie współgra. No ale tzw. "brudzenie" zwane powszechnie "łederingiem" to temat rzeka i można by dyskutować i dyskutować. Bez zdjęć w kolorze oryginału można tylko aproksymować.
Super to wygląda. Jak mogłem przegapić taką relację? Mam pytanie techniczne a mianowicie jaką drukarką drukujesz?
Wiesław - Dwiema, Anycubic Photon i Phrozen XL.
Skończona diorama :
Skończona diorama :
Robi wrażenie, sporo pracy włożone w model który powstał od podstaw i efekt końcowy super. Gratuluje
Piękna robota. Ja kupiłem Anycubic Photon S i niebawem wrzucę coś do mojego Pioruna. Wydrukowałem już śruby i polery i jestem zadowolony z rezultatu. Jeszcze raz gratki świetnie to wygląda