P- 51 Mustang IV Tamiya 1/48
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
P- 51 Mustang IV Tamiya 1/48
Na początku kwietnia do dywizjonu 303 dotarły pierwsze Mustangi. Wyposażone były w osłony przeciw płomieniowe z rur wydechowych.
Nie posiadały szachownicy i godła dywizjonu. W późniejszym czasie blachy usunięto i dodano oznaczenia. Na fotkach z epoki na moim obiekcie widać stopniowo te zmiany.
Ja chciałem zrobić takiego z początku kwietnia. To co wyszło widać na fotkach / marnych/ choć ciężko się foci takiego srebrzaka.
Jak zwykle nasadziłem baboli ale się nie przyznaje jakich.
To tyle; zapraszam do oglądania.
Edytowałem jedną fotkę.
Nie posiadały szachownicy i godła dywizjonu. W późniejszym czasie blachy usunięto i dodano oznaczenia. Na fotkach z epoki na moim obiekcie widać stopniowo te zmiany.
Ja chciałem zrobić takiego z początku kwietnia. To co wyszło widać na fotkach / marnych/ choć ciężko się foci takiego srebrzaka.
Jak zwykle nasadziłem baboli ale się nie przyznaje jakich.
To tyle; zapraszam do oglądania.
Edytowałem jedną fotkę.
Ostatnio zmieniony śr lut 09 2022, 19:10 przez marek d, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrawiam Marek - sklejacz fabrycznych części,przeznaczonych do samodzielnego montażu.
Re: P- 51 Mustang IV
Zestaw Tamiya 1/48 + lufy master+ śmigło i kołpak pozostały po Eduardzie.
Pozdrawiam Marek - sklejacz fabrycznych części,przeznaczonych do samodzielnego montażu.
Re: P- 51 Mustang IV Tamiya 1/48
Bardzo ładny konik.
Ja się nie znam na konikach. Jest super.
Może tło dla srebra powinno być inne?
Alclad?
Ja się nie znam na konikach. Jest super.
Może tło dla srebra powinno być inne?
Alclad?
pzdr Grzegorz
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- bestialsko
- x 119
Najfajniejszy Mustang ze wszystkich!
Jakiż ja byłem zły kupując podwójny zestaw od Hala, że ten drugi nie jest właśnie z 303...
Jakiż ja byłem zły kupując podwójny zestaw od Hala, że ten drugi nie jest właśnie z 303...
Pzdr.
BES.
BES.
Nie wiem, już wiele lat bawię się w internetowe modelowanie ale z fotkami ciągle mam problem.Może tło dla srebra powinno być inne?
Tym razem nie. Ster kierunku i skrzydła tamiya xf 16 flat aluminium, emalia.Alclad?
Kadłub Bilmodel ale jaki nr???
Klapy, lotki zbiornik skrzydłowy Super Metalik Mr. Hobby.
nie potrafię tego poazać na fotkach.
Osłony przeciw płomieniom sam wystrugałem, a co.
Przy Twoich umiejętnościach to chyba nie problem. Poprawisz.bestialsko pisze: sob lut 05 2022, 21:43
- Szydercza Gała
- x 169
Fajny. Nie lubie mustanguF
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
Ladnie wyszedl - nie calkiem czysty, ale tez nie mocno ufajdany. Spod centroplata ciekawie wyglada.
Jarek M
Hmm....dość oględnie powiedziane.Spod centroplata ciekawie wyglada.
Miło że się podoba. Dziękuję.