SUBARU IMPREZA WRC 2001
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Co do chwalenia się swoimi pracami to raczej czołgami...jak skończe Shermana to będą zdjęcia.Kolor Tamiyi jest zły...a wiem to bezposrednio z Prodrive'u.Kolor ten to odcień jakimi było malowane cywilne GT rocznik 1999 i tylko takie auto...Kąty pochylenia są zwalone i to wiem też z homologacji tego auta i od niejakiego Leszka K.Jako osoba zajmująca się zawodowo rajdami mam więc chyba prawo do krytyki abstrahując od poziomu na jakim robię modele,a może się myle??
Przesyłam wyrazy szacunku Human
Ps.Przemo jak chcesz podyskutować o kolorach Subaru to zapraszam ale obiecuje że wytoczę tak ciężkie działa że nie dasz rady...
Przesyłam wyrazy szacunku Human
Ps.Przemo jak chcesz podyskutować o kolorach Subaru to zapraszam ale obiecuje że wytoczę tak ciężkie działa że nie dasz rady...
- tompac [TK]
Human cała ta dyskusja na temat kolorów na ch.... nam się zda jak się nie weźnie poprawki na oko ludzkie !!!! Nawet jeżeli pomalowałbys ten model oryginalnym 'subarowskim' lakierem to dla oka i tak bedzie przekłamanie !!!!!!Human pisze:Kolor Tamiyi jest zły...a wiem to bezposrednio z Prodrive'u.Kolor ten to odcień jakimi było malowane cywilne GT rocznik 1999 i tylko takie auto...
pozdr
PS Czyżbyś u Baniowskiego pracował ??
klejący niepraktykujący (z braku czasu)
zaczynam praktykować to już znowu historia
jaki na warsztacie :twisted::twisted: już dawno w odstawce
- tompac [TK]
Nie wiem jak znaczna jest różnica między oryginalnym lakierem a tamiyowskim (i czy dotyczy tylko jasności czy tez odcienia niebieskiego), ale miedzy dużym a małym autkiem potrafi być dwie a nawet trzy 'działki' róznicy w jasności !!Human pisze: pewnie że będzie ale nie takie jak przy zastosowaniu lakieru Tamiyi
klejący niepraktykujący (z braku czasu)