"herbaciany Swiat"-nowe horyzonty
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- herbaciany
-
- x 8
- herbaciany
-
- x 8
No nie wiem. Ja tam bym ten gwizdek zostawił, gdzie jest. U nas w Koszalinie kiedyś była taka fajna odprawiaczka pociagów, co to - tak powiadali starzy kolejarze - lubiła w buzi gwizdek potrzymać... Może wszystkie tak mają...
Dżejdi - dobrze Ci idzie to obrabianie drewna. Mieścisz to wszystko, co do tej pory pokazywałeś, w domu? Bo u mnie zaczyna już być ciasnawo...
Dżejdi - dobrze Ci idzie to obrabianie drewna. Mieścisz to wszystko, co do tej pory pokazywałeś, w domu? Bo u mnie zaczyna już być ciasnawo...
- herbaciany
- herbaciany
Powiedz herbaciany bo nurtuje mnie to za każdym razem jak patrzę na te zdjęcia - czy te części są naprawdę takie gładziutkie i przyjemne w dotyku na jakie wyglądają? Bo wyglądają tak że aż się chce je pogłaskać
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
-
- x 8
- herbaciany
Szczerze pisząc to jest moja "choroba modelarska"nie lubię kiedy z elementu, który robię wystają jakieś paproszki,zadziorki i kłaczki .Wszystko zawsze staram się zeszlifować i wyrównać.Lecz tego lata trochę się wyleczyłem.Była tak wielka wilgotność powietrza,że monitor mi strzelał,podłoga z paneli się wybrzuszała a drzwi nie chciały się domykać.Z tego też powodu na niektórych elementach moich prac pojawiły się delikatne słoje i nierówności,po prostu drewno pracuje.Nie zmienia to faktu ,że dalej jadę ostro papierem,a potem... niech się dzieje co dziać się musi