Zbudowałem swego czasu model Hasegawy w skali 1:72 czołgu M 24 Chafee i prezentuję Wam kilka fotek gotowej repliki:
Model wykonany w zasadzie prosto z pudełka, z dodaniem jedynie kilku bambetli z żywicy, bądź wykonanych od podstaw. malowany Humbrol 155 Olive Drab. Figurka czołgisty pochodzi z podręcznego magazynu.
M 24 Chafee
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
M 24 Chafee
Ja zawsze witam Mariusz Łukasik
-
- x 8
-
Nie spadna, bo sa przyklejone . Przepraszam, nie chcialem sie powstrzymywacEdmund_Nita pisze:Fajny, podoba mi się. Ale skoro już włożyłeś tyle pracy, to spróbuj jeszcze jakoś kanistry przymocować, bo jak czołg ruszy, to jako żywo pospadają. Że o wiaderku nie wspomnę.
Najlepsze modele dopiero przed nami
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
w produkcji: Endurance (Interstellar)
KMH "Sokół" Radom
Dzięki za opinię. Natomiast w sprawie zdjęć Kingtigera to proszę bardzo oto one:Robert Karwan pisze:Modelik fajowy, ale jak dla mnie trochę "za czysty" Ale czy możesz jeszcze dodać parę fotek Królewskiego Tygrysa widniejącego na dole, jestem jak najbardziej zainteresowany.
Model to PzKpfw VIB Tiger II Revell 1:72 w malowaniu pudełkowym, bez dodatków oprócz figurki czołgisty i kilku narzędzi. Siekiera widoczna na zdjęciach jest już zamieniona na mniejszą, bo ta widoczna okazała się nie do udźwignięcia dla członków załogi.
Ja zawsze witam Mariusz Łukasik
-