Na takim sniegu to i kolka musza inaczej wygladac Przycisniety do muru przez Pawla i Wojtka musialem zakupic pastele Nimi to wlasnie pastwilem sie dzisiaj na dwoma kolami a czeka mnie kolejnych szesc . Chcialem zobaczyc jak mi to wyjdzie . Zaznaczam , ze robilem to pierwszy raz w zyciu.
Dodam tylko, ze to wlasnie dzieki pastelom, kolka SKOT-a wygladaja, jak wygladaja. Nie wiem, czy wszyscy to zrozumieli, ale to nie soda na kolach, tylko biala pastela To chyba jedyne wyjscie, aby cos takiego zrobic. Wracajac do samej techniki, to na poczatku przybrudzilem opony szarym, a nastepnie to roztarlem. W ten sposob opony staly sie uzywane Bialy zostal wtarty w bieznik. Potem, troche wytarlem z tego, czego za duzo i na koniec poprawilem bieznik czarnym. Tak wiec niech zyja pastele
[Relacja] SKOT - czyli poranek pewnej niedzieli
Wiedzialem , ze padnie to pytanie Odpowiem tak : poprzez numer rejestracyjny moj model stal sie pojazdem fikcyjnym bo nie jestem w stanie udowodnic , ze istnial Skot z takim numerem. Niestety w moim wielkim kartonie z resztkami kalkomani nic innego nie znalazlem . Trudno o literki i cyferki w bialym kolorze i to mniejsze od 1 mm Tak wiec i umiejscowienie szachownicy moglem sobie wymyslec ale niestety jest inaczej . Z fotek , ktore pokazalem na poczatku tylko jedna pokazuje pojazd bez szachownic. Na pozostalych miejsce jej malowania jest zasloniete lub niewidoczne . Pewne jest natomiast , ze nie mialy numerow taktycznych na oslonach silnika .Zreszta moze moj pojazd o ile istnial z takim wlasnie numerem rejestracyjnym nie stal na ulicach Warszawy tylko Gdanska lub Gdyni Przy umiejscowieniu szachownicy kierowalem sie ta fotkaKolega Drewal do mnie pisze:Okonku jestes pewien, ze ta szachownica powinna znajdowac sie w tym miejscu?
Ostatnio zmieniony pt wrz 02 2005, 23:58 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.
Model na podstawce , spadl snieg a to oznacza koniec relacji Dziekuje zainteresowanym za uwage Szczegolne podziekowania dla Mundzia , Wujaszka , Fidela , Gulusa i Kierownika za dostarczenie materialow , ktore pomogly mi zbudowac ten model Moze Wam sie podoba , moze nie ale ja tam jestem zadowolony Juz niedlugo wiecej fotek
Ostatnio zmieniony sob wrz 03 2005, 0:08 przez Okonek, łącznie zmieniany 2 razy.