witam.... po raz kolejny zwracam sie do Was z prośbąo pomoc.... mam taki model... i chcialbym cos z nim zrobic... brakuje kilku czesci bo model juz swoje lata ma.... moge je niby dorobic ale wypadaloby meic jakakolwiek dokumentacje.... a takowej zebrac nie moge bo nie wiem co to jest [na okretach znam sie niestety dosc slabo]........ byloby milo gdyby ktos wiedzial :D poniezej fotki [po kliknieciu w miniaturke otworzy sie fotka 800x600 ]
pozdrawiam
co to za okręt? [lotniskowiec]
Moderator: kartonwork
co to za okręt? [lotniskowiec]
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.
Marie von Ebner-Eschenbach
dzieki wielkie ) to jutro zabieram sie za poszukiwania materialow
co do uproszczenia to faktycznie czesciowo jest uproszczony.... ale w duzym stopniu brakuje mu czesci ;) ktore bede musial dorobicwe wlasnym zakresie po to byla mi wlasnei potrzebna informacja co to za okret inaczej informacji na jego temat szukalbym caaaaaaaaaaaaale wieki ;)
pozdrawiam i jescze raz dzieki
co do uproszczenia to faktycznie czesciowo jest uproszczony.... ale w duzym stopniu brakuje mu czesci ;) ktore bede musial dorobicwe wlasnym zakresie po to byla mi wlasnei potrzebna informacja co to za okret inaczej informacji na jego temat szukalbym caaaaaaaaaaaaale wieki ;)
pozdrawiam i jescze raz dzieki
Mądry ustępuje głupiemu! Smutna to prawda; toruje ona głupocie drogę do opanowania świata.