Witam wszystkich modelarzy, kończe właśnie sklejać Loparda w skali 1:16 i tak się zastanawiam czy zrobić jakieś zdjęcia jego i umieścic na forum. Jak patrze na prace modelarzy z tego forum to mi oczy z orbit wychodzą, moj model nie może sie równać z żadnym tutaj umieszczonych, do pięt im nie dorównuje jak i moje zdolności do kunsztu Was drodzy modelarze z prawdziwego zdarzenia że tak sie wyraze. Mam tez inne modele jeżdżące. Prosze o głos co mam zrobic, pozdrawiam wszystkich
Jesli jak mówisz nie bedzie to stanowiło problemu to wrzucam tutaj zdjecia, znalazłem fotki które robiłem jak zaczołem sklejać ten czołg, może nie są najlepszej jakości, dopiero uczyłem sie robić zdjęcia cyfrakiem. Wszystkie komentarze mile widziane, te negatywne chyba są najbardziej pouczające bo człowiek może nie będzie więcej błędów jakiś popełniał. Walcie smiało z góry na dół . Pozdrawiam
dalsza część fotek, wszystkich jakie mam chyba nie bede umieszczał, bo szkoda serwer zapychać , jeśli byście chcieli jeszcze jakieś inne zdjęcie lub ujęcia modelu to piszcie, bede robił je na życzenie, a dalsza budowe bede na bieżąco przedstawial
bardzo fajna maszynka nie jest tak źle jak mówiłeś pracój dalej, jedyne co mógłbyś robić to obrysowywać krawędzie gdyż widać białe boki kartonu ale nie wiem jak bys mógł to zrobić w tej fazie budowy, ja nie mam na to żadnej koncepcji może ktoś z bardziej doswaidczonych modelarzy zaproponuje ci jakieś rozwiazanie, ale buduj dalej bo podoba mi sie ten gigant .Fotke jaką bym chciał zobaczyc: to tego giganta przy jakimś innym modelu (jak masz jakiś czołg zklejony) ewentualnie jakiś punkt odniesienia żeby można było ocenić wielkość