Yunior pisze:nie ma czego pokazywać kupa plastiku i nic więcej
Ja rozumiem, że to jest forum kartonowe, ale bez przesady...
No co? wkońcu to forum kartonowo plastikowe hehe
A tak na serio, wyraziłem poprostu moje zdanie to tej "artystce" i całym polskim rynku muzycznym
Całym polskim rynku???? Edyta Bartosiewicz, Anita Lipnicka, Renata Przemyk, Martyna Jakubowicz, że wspomnę tylko kilka pań. Może nie znasz polskiej sceny, a tylko to co radio i telewizja, jako sieczkę podaje?
Spróbujcie sobie pośpiewać w słuchawkach z muzyką na uszach, a potem zapytajcie otoczenie, czy dobrze wam szło. Jak dodadatkowo będziecie tańczyć, to ciekawe co wam wyjdzie....
Gulusie nie zrozumiałeś mnie. Te panie znam. Mówie właśnie o sieczce, jak żeś to ładnie ujął, którą nadaję radio i telewizja, chodź znam radio które ucieka właśnie od takiej sieczki grając dobray stary i obecny rock ale nieważne to jest. Chodzi mi oto że teraz aby zrobić karierę muzyczną nie trzeba mieć ładnego głosu, potrawić spiewać, mieć ciekawy pomysł jak to było wcześniej.
Kinio pisze:Spróbujcie sobie pośpiewać w słuchawkach z muzyką na uszach, a potem zapytajcie otoczenie, czy dobrze wam szło. Jak dodadatkowo będziecie tańczyć, to ciekawe co wam wyjdzie....
Hehe Kinio od kiedy na koncertach się spiewa z taśmy? Ja idąc na koncert chcę posłuchać osoby na żywo. A jak ktoś nie potrafi śpiewać to niech się za to cholera nie bierze.
Właśnie obejrzałem występ Mandaryny w TVN. Jestem pod wrażeniem , coż za głos i układ taneczny. Nóżka w lewo , nóżka w prawo i obrót . Wspaniały występ( Kompromitacja ) Idę sklejać SU-46 , a potem obejrzę Scorpionsów. Wspaniała naprawdę , zajebista.