[zapowiedż - Answer] Ił-2m3
Moderatorzy: kartonwork, Tomasz D.
[zapowiedż - Answer] Ił-2m3
Pragniemy już dziś poinformować, że za kilkanaście dni w sprzedaży będzie dostępny model samolotu Ił-2m3 w skali 1:33. Cena 19,99 zł.
- Marcintosh
- x 8
Marcintosh- Nie chodzi o krytyke, bo nikogo tu nie krytykuje. To ze ktos produkuje to wiadomo, ze dla biznesu a nie dla czystej satysfakcji. Tak samo nie porownuje tego modelu do zadnego innego
A nie powiecie mi chyba, ze zbiegiem oklicznosci jest to, ze w ostatnim czasie maja wyjsc, badz wyszly 3x Il-2, 3x Me-109, 2x Spity.
Dalczego wydawcy tak robia ??
Czym chca skusic potencjalnego sklejacza , gdy on bedzie w sklepie i bedzie mial przed soba rozlozone 3 takie same modele rorzych wydawnict??
A nie powiecie mi chyba, ze zbiegiem oklicznosci jest to, ze w ostatnim czasie maja wyjsc, badz wyszly 3x Il-2, 3x Me-109, 2x Spity.
Dalczego wydawcy tak robia ??
Czym chca skusic potencjalnego sklejacza , gdy on bedzie w sklepie i bedzie mial przed soba rozlozone 3 takie same modele rorzych wydawnict??
....::::RASTAFARAJ::::....
- Marcintosh
- x 8
- Hasio Maszkietnik
- Hasio Maszkietnik
A w jakim malowaniu będzie Twój Ił :twisted:AWOT pisze: To sie nazywa "zdrowa" konkurencja :-)
Nie jestem znawcą Iła2 i zawsze wydawało mi się, że te dwie wersje różnią się tylko środkową częścią kadłubacar pisze: przeprojektowanie 2 miejscowki na 1 miejscowke to taki biznes jak duzego fiata na małego