Jak wygląda Wasz warsztat pracy ?
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
Witam, w związku z tym, że udało mi się znaleźć ostatnio trochę czasu to posprzątałem swój warsztat tak żeby nadawał się do zdjęcia... Ja działam mniej więcej w takich warunkach...
Ukończone: M 113 Fitter
No to sprzątnołem i zakupiłem trochę dupereli min. tzrecią rękę i miniwiertarke A więc:
Biurko no w miare posprzątane
W szafce pod spodem nowo nabyte pastele 50 kolorków a na szafce arkusze z modelami modeli
No a tutaj niestety muszę się przenieść podczas roku szkolnego ach te matki przecież się na biurku bym zmieśćił
Biurko no w miare posprzątane
W szafce pod spodem nowo nabyte pastele 50 kolorków a na szafce arkusze z modelami modeli
No a tutaj niestety muszę się przenieść podczas roku szkolnego ach te matki przecież się na biurku bym zmieśćił
Z nieznanych mi przyczyn na parterze jest o 2-3 stopnie zimniej niż na pierwszym piętrze więc przeprowadziłem się na górę do pokoju syna w celu przeczekania zimy (teoria o wędrówce ciepła ku górze nie ma tu zastosowania bo w domu parter i piętro mają osobne wejścia)
Ciasno ale za to bliżej rodziny. Jak siedziałem sam na dole było jakoś dziwnie.
Ciasno ale za to bliżej rodziny. Jak siedziałem sam na dole było jakoś dziwnie.
Tak wyglądał mój warsztat przed przenosinami do innego pomieszczenia. Teraz ( zresztą wogóle ;) ) jest u mnie większy bałagan. Godzina przy modelu u już miejsce zmienia się nie do poznania ;)
Wygodą jest zamykany blat, można w każdej chwili jednym ruchem ręki zrobić porządek... tylko trzeba nie zapomnieć dokręcić przed tym ruchem farby ;)
Wygodą jest zamykany blat, można w każdej chwili jednym ruchem ręki zrobić porządek... tylko trzeba nie zapomnieć dokręcić przed tym ruchem farby ;)
Jak wszyscy pokazują to moze i ja pokażę choć nie ma się czym chwalić ot zwykły stoł kuchenny bo jak to mówią w kuchni zawsze najcieplej a i w czasie przerwy można coś na ząb rzucić
a wygląda to tak
dobry jest bo duży i wszystko się na nim mieści, jedyną jego wadą jest to trzeba wszystkie narzędzia i przybory rozkładać i składać nie mogę sobie pozwolić na pozostawienie czegokolwiek po skończonej pracy bo moja lepsza połowa by się strasznie gniewała.
a po rozłożeniu wygląda to tak
A to jest moja skrzyneczka z najpotrzebniejszymi przyborami
Pozdrawiam
a wygląda to tak
dobry jest bo duży i wszystko się na nim mieści, jedyną jego wadą jest to trzeba wszystkie narzędzia i przybory rozkładać i składać nie mogę sobie pozwolić na pozostawienie czegokolwiek po skończonej pracy bo moja lepsza połowa by się strasznie gniewała.
a po rozłożeniu wygląda to tak
A to jest moja skrzyneczka z najpotrzebniejszymi przyborami
Pozdrawiam
Panie strzeż mnie przed przyjaciółmi - z wrogami poradzę sobie sam.
Człowiek jest tyle wart ile może dać z siebie innym.