MAZ-543 (30-lat historii...)
Moderatorzy: kartonwork, kierownik
Tak niejako przy okazji miłośnikom współczesnej Polskiej myśli technicznej polecam wątek
http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopi ... sc&start=0
Dzięki uprzejmości TEDI-ego który pracuje w fabryce w Gliwicach, otrzymaliśmy super zdjęcia PT-91.....
http://www.kartonwork.pl/forum/viewtopi ... sc&start=0
Dzięki uprzejmości TEDI-ego który pracuje w fabryce w Gliwicach, otrzymaliśmy super zdjęcia PT-91.....
- tompac [TK]
Tompac...no powiem że jak pierwszy raz zobaczyłem to zdjęcie to także kombinowałem w drugą stronę.. zresztą Rosyjska armia ma kilka takich dziwolągów...samych samojezdnych promów , nieznanych nam zupełnie mają chyba trzy o ile mnie pamięć nie zawodzi.....(trzy zdolnych do przewozu czegoś większego niż BMP... bo mają jeszcze samojezdne promy zdolne przewozić mniejsze wagowo rzeczy....)
- tompac [TK]
no czyms się trzeba było wykazać na rocznice wielkiego października albo aby wykonać plan ;)grzegorz pisze: zresztą Rosyjska armia ma kilka takich dziwolągów...
pozdr
klejący niepraktykujący (z braku czasu)
zaczynam praktykować to już znowu historia
jaki na warsztacie :twisted::twisted: już dawno w odstawce
zaczynam praktykować to już znowu historia
jaki na warsztacie :twisted::twisted: już dawno w odstawce
-
Grzegorz - Dzięki za odpowiedź n.temat dnia współczesnego fabryki w Mińsku.
nareszcie "mam jasność" co do skrótu MZKT.
Tylko teraz ... trzeba żebyś to zebrał i wydał w formie papierowej.
TBiU, Militaria, aj Press, Kagero????
bo modelarze będą chcieli mieć dokumentację do modelu jak już ukaże się model MAZ 543 albo MZKT 7930.
ilość wersji nadwozia i pojazdów specjalnych jest niesamowita...
najbardziej na wystawach modelarskich robiłby wrażenie kompletny zestaw rakietowy, tzn. np. wyrzutnia S300, pojazd załadowczo-odpalający, stacja radarowa, pojazd z modułem dowódczym...
nareszcie "mam jasność" co do skrótu MZKT.
Tylko teraz ... trzeba żebyś to zebrał i wydał w formie papierowej.
TBiU, Militaria, aj Press, Kagero????
bo modelarze będą chcieli mieć dokumentację do modelu jak już ukaże się model MAZ 543 albo MZKT 7930.
ilość wersji nadwozia i pojazdów specjalnych jest niesamowita...
najbardziej na wystawach modelarskich robiłby wrażenie kompletny zestaw rakietowy, tzn. np. wyrzutnia S300, pojazd załadowczo-odpalający, stacja radarowa, pojazd z modułem dowódczym...
-*Prawdziwie Wolni Ludzie Nie Boją się Pytać*-