Niszczyciel rakietowy projektu 956 A - Besstrashny - 1/200
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Marcintosh
- x 8
Grzesiu Ty juz wiesz jakich ale nie do konca bo jest w nich troche niejasnosci Jak widac powoli ale z uporem dochodzimy do konca relacji . Pozostalo jeszcze poprawienie dwoch malych d.......li ale o tym pozniej no i psikniecie pewnych czesci lakierem polmatowym bo swieca sie jak psu j...a W czasie ostatnich wycieczek po sieci wpadly mi w lapki ciekawe fotki jednego z blizniakow podczas Baltopsu 2005 zrobione w Kiloni . Znowu cos odkrylem ale nie bede tego juz robic bo wyglada to na jedna z ostatnich modyfikacji a moj model nie pokazuje stanu na dzien dzisiejszy . Chodz mi dokladnie o anteny lacznosci satelitarnej nad pomostem lodziowym . Milego ogladaniagrzegorz pisze:Okonek...? a według jakich planów budowałeś model...?? :-))))))))))))))))))))))
http://navysite.de/specials/baltops/2005/russia.htm
Ps.
Panowie moze i Wam podoba sie ten smiglowiec ale mi osobiscie nie . Sprawa jest prosta. Wiem , ze stac by bylo mnie na wiecej ale jestem juz zmeczony tym modelem po budowie trajacej juz ponad rok i juz powoli chyba robie wszystko na odp........ol .
Jeszcze mala prosba : W planie mam wykonanie tabliczki znamionowej modelu. Mam juz kontakt na jej wykonanie ( wypalenie laserem ) ale musze dostarczyc wzor zrobiony w Corelu . Problem w tym , ze ja nie mam o tym pojecia . Wiem juz jak bym to widzial ale gorzej z wykonaniem . Osobe zainteresowana pomoca prosze o kontakt na PW
- Marcintosh
- x 8
Andrzej napisał:
P.S. Cieszę, że model zostanie niedługo ukończony /zwodowany /.
Ja się nie mogę zgodzić z tym co napisałeś Andrzej z prostej przyczyny, model budowany tak długo zaczyna nużyć /wiem coś o tym choćby z budowy swojego Dragon Wagona/. A efekt jaki uzyskałeś uważam za zupełnie zadowalający w stosunku do całości...Panowie moze i Wam podoba sie ten smiglowiec ale mi osobiscie nie . Sprawa jest prosta. Wiem , ze stac by bylo mnie na wiecej ale jestem juz zmeczony tym modelem po budowie trajacej juz ponad rok i juz powoli chyba robie wszystko na odp........ol . Crying or Very sad
P.S. Cieszę, że model zostanie niedługo ukończony /zwodowany /.
Ukończone: M 113 Fitter
- Marcintosh
- x 8