Niedawno kupiłem karetę pamięci MMC 512 mb do aparatu Canon a510 niestety po włożeniu jej do gniazda pojawia się napis "Brak karty pamięci" może ktoś orientuje się aparatami i udzieli mi kilku odpowiedzi?
Proszę o szybką odpowiedz najlepiej poprzez gg mój numer to 6239810
Karta pamięci - pytanie
Moderatorzy: laszlik, kartonwork, Tomasz D.
- Bartosz B.
- x 7
- Bartosz B.
- x 7
Re: Karta pamięci - pytanie
miało być interesujeBartosz pisze: może ktoś orientuje się aparatami i udzieli mi kilku odpowiedzi?
- Bartosz B.
- x 7
Re: Karta pamięci - pytanie
miało być "interesuje"Bartosz pisze: może ktoś orientuje się aparatami i udzieli mi kilku odpowiedzi?
- Bartosz B.
- x 7
Już się wszystko wyjaśniło , karta MMC 512 pasuje do tego aparatu chodź z instrukcji obsługi wynika że obsługuje tylko MMC 16mb, a do większych pojemności służą SD.
Udałem się z tą karta do sklepu i poprosiłem o sformatowanie w innym aparacie i wykonanie kilku zdjęć w celu sprawdzenia czy nie jest uszkodzona. Okazało się że wszystko jest w porządku, a co najlepsze po włożeniu do mojego aparatu też zaczęła działać i jest wszystko OK.
Do tej pory zastanawiam się co wcześniej było nie tak .
Dziękuje za zainteresowanie się tym tematem oraz za udzielenie mi kilku wskazówek na GG, niestety nie mogłem wczoraj odpisać w tym topiku ponieważ nie działało forum.
Udałem się z tą karta do sklepu i poprosiłem o sformatowanie w innym aparacie i wykonanie kilku zdjęć w celu sprawdzenia czy nie jest uszkodzona. Okazało się że wszystko jest w porządku, a co najlepsze po włożeniu do mojego aparatu też zaczęła działać i jest wszystko OK.
Do tej pory zastanawiam się co wcześniej było nie tak .
Dziękuje za zainteresowanie się tym tematem oraz za udzielenie mi kilku wskazówek na GG, niestety nie mogłem wczoraj odpisać w tym topiku ponieważ nie działało forum.