Jeep Grand Cherokee Limited V8 Operacyjny
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Jeep Grand Cherokee Limited V8 Operacyjny
Witam wszystkich po dłuuuuuuuuuuuuu...giej przerwie. Rozmocząłem budowę Jeep'a, którego chciałbym przerobić na wersje samochdu operacyjnego. W tej chwili posiadam jedno zdjecie, które wykorzystam w malowaniu.
We wtorek znalazłem troszeczke czasu, więc wybrałem się na modelarnie i postanowiłem skończyć wnętrze (ale nie do końca, ponieważ muszę jeszcze zrobić radiostację, a w tym rzecz że nie mam jeszcze na tyle zdjęć... i całą kolumnę kierownicy). Ale to co najważniejsze czyli malowanie i kalki jest już gotowe. Niewiem czy to nazwać poprawką ale przemalowałem tumik na cooper(12H) typowy do wydechu. Poza tym przykleiłem i pomalowałem blok podtrzymujący stabilnośc ramy oraz osłonę na przekładnie.
A oto wnętrze
A oto wnętrze
Zanim zaczniesz cięcie, popróbuj na jakimś mniej kosztownym modeliku, chyba że tego Ci nie szkoda.
Kolejna rzecz: przy następnym silniku, postaraj się, żeby nie było widać linii technologicznych wtryskarki plastiku, w tej chwili, miejscami, blok silnika z przyległościami wygląda, jakby został zespawany z połówek.
gulus
Kolejna rzecz: przy następnym silniku, postaraj się, żeby nie było widać linii technologicznych wtryskarki plastiku, w tej chwili, miejscami, blok silnika z przyległościami wygląda, jakby został zespawany z połówek.
gulus