Niszczyciel rakietowy projektu 956 A - Besstrashny - 1/200
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Marcintosh
- x 8
Hmmmm...co to ja miałem....A i tak brak słów......
Śledziłem z zainteresowaniem i "w ciszy" tę relację podziwiając efekty....oraz postęp prac, nie mogąc się doczekać końcowego rezultatu.....
Jak nadszedł ten moment ......z wrażenia "klawiatura mi się zawiesiła"
A już ta ostatnia fotka dosłownie DOBIJA......majstersztyk fotomontażu.....
Jedno z niewielu unikatowych, fantastycznych i pięknych zdjęć!!!
SUPER wykonanie, SUPER relacja, SUPER .......zdjęcia, SUPER..SUPER...
Gratuluję "zdjęcia tygodnia" ...... i ukończenia tego WSPANIAŁEGO modelu.....
Śledziłem z zainteresowaniem i "w ciszy" tę relację podziwiając efekty....oraz postęp prac, nie mogąc się doczekać końcowego rezultatu.....
Jak nadszedł ten moment ......z wrażenia "klawiatura mi się zawiesiła"
A już ta ostatnia fotka dosłownie DOBIJA......majstersztyk fotomontażu.....
Jedno z niewielu unikatowych, fantastycznych i pięknych zdjęć!!!
SUPER wykonanie, SUPER relacja, SUPER .......zdjęcia, SUPER..SUPER...
Gratuluję "zdjęcia tygodnia" ...... i ukończenia tego WSPANIAŁEGO modelu.....
Pozdrawiam z Grecji
Wielkie dzieki za pochwaly ale juz przestancie bo mi sie glupio robi . Pozostalo mi zalatwic tabliczke z nazwa i wybrac odpowiednie miejsce w domu aby tam umiescic model . Padlo tu ze strony Pabla pytanie : co bedzie nastepne ? Odpowiem tak : w czasie budowy tego niszczyciela , zdobywaniu i otrzymywaniu dokumentacji do niego zakochalem sie na dobre w rosyjskiej flocie i jej okretach . W planie dwa projekty . Wiekszy i mniejszy . Ten mniejszy juz ruszyl ale pozostawie Was na razie w niepewnosci do momentu otwarcia relacji . Drugi tzn.wiekszy ruszy tez na dniach . Wszystko to bedzie mozliwe dzieki uprzejmosci Grzegorza , ktory jak zwykle zawala mnie dokumentacja potrzebna do budowy . Raz jeszcze dziekuje za uwage i do uslyszenia juz w innym temacie
PS. Kat 666 - fotki oczywiscie sie pojawia
Dżoana - trzymam za slowo co do
PS. Kat 666 - fotki oczywiscie sie pojawia
Dżoana - trzymam za slowo co do
Dzięki Andrzej za miłe słowa ale jakakolwiek dokumentacja to tylko cząstka prac przy każdym modelu... Bez udziału zaangażowania modelarza i jego pasji nie powstawały by takie okazy jak TYP-956...
Hm... Każdy modelarz który założy relacje Made in CCCP (ewentualnie Made in Rosja....) przez wzgląd na moje zainteresowania...(nie ukrywam graniczące z manią....hihihihi) może liczyć na moje wsparcie, pomoc...zresztą jak ostatnie wątki dowodzą nie tylko moją...
:-))
A okręt super...gapie się i gapie...i przestać nie mogę....
Hm... Każdy modelarz który założy relacje Made in CCCP (ewentualnie Made in Rosja....) przez wzgląd na moje zainteresowania...(nie ukrywam graniczące z manią....hihihihi) może liczyć na moje wsparcie, pomoc...zresztą jak ostatnie wątki dowodzą nie tylko moją...
:-))
A okręt super...gapie się i gapie...i przestać nie mogę....